آیا می توانید سایت ساز این سایت را بگویید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آیا می توان با ویرچومارت چنین چیزی ساخت؟
آیا ویرچومارت هم برای خود قالب دارد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آیا می توانید سایت ساز این سایت را بگویید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آیا می توان با ویرچومارت چنین چیزی ساخت؟
آیا ویرچومارت هم برای خود قالب دارد؟
سلام
با کمی حوصله میشه با ویرچومارت چنین چیزی ساخت ، بله ویرچومارت هم قالب های مختلفی داره که از سایت اصلیش میتونید خریداری کنید.
درود دوست عزيز اين يك فروشگاه ساز ميباشد كه سايت زير هم ارائه ميدهد . شما مي توانيد با كمترين قيمت اين فروشگاه ساز را داشته باشيد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موفق باشيد
چطور میشه یک دمو از این دید
دمو ويرچو مارت رو می تونيد از لينك زير ببينيد:
امكانات بيشتری نسبت به ساير فروشگاه سازهای ديگه داره. در ضمن رايگانه
موفق باشيد
بگب نگب من با ویرچومارت آشنا هستم. ولی اگر این سایت رو که معرفی کردم ببینه می بینی یه چیز دیگه است. هم مقایسه کالا و هم تو سرچ خیلی قویه
مثلا وقتی پرینتر رو سرچ می کنی می تونی محدوده دی پی آی، قیمت و... رو تعریف کنی وقتی اسکنر سرچ می کنی می تونی براساس رزولیشن موبایل سرچ می کنی می تونی نوع سیتم عامل و ... انتخاب کنی
خیلی سرچ قویی داره. البته به نظرم Asp باشه ولی باید مثل این تو php هم پیدا بشه
سلام
ویرتومارت هم جستجوهایی به این شکل داره ! اما برای اینکار فکر کنم بهتر باشه از k2 , k2mart , Virtumart همزمان استفاده کنید ! ترکیبی از این سه سیستم برای شما امکانات زیادی را خواهد داشت !
هیچکس تنهاتر ار خدا نیست
درود دوست عزيز مي توانيد براي مشاهده دمو با شماره هاي پشتيباني در سايت ارئه شده تماس بگيريد . موفق باشيدنقل قول:
نوشته اصلی توسط titanpass [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]