-
مشورت در مورد جوملا
سلام
این اولین پست من تو این سایت هست نمیدونم جایی که موضوع رو درج کردم درست هست یا خیر...
یه فروشگاه دارم که از فروشگاه ساز پرستاشاپ استفاده میکنم و میخواستم کلا انتقال بدم شنیدم جوملا میتونه متفاوت باشه انتظارایی که دارم از جوملا
--------------------
- قالب های متنوع
- اسلاید شو
- اینکه بتونم مثلا تو ادرس اسم محصول رو بنویسم مثلا اگر یه محصول رو دارم با نام جوملا فارسی تینطوری بتونم ادرس رو درج کنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میخام یه سایت نمایش دهنده داشته باشم مثل سایت زیر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمیخام به صورت فروشگاه باشه که قیمت رو بزارم و افزودن به سبد خرید و اینا داشته باشه میخام یه سایتی درست کنم مثلا محصول رو بزارم و شاخه بندی و دسته بندی باشه یه توضیح هم از محصول داشته باشه اما به این صورت که فروشمون به صورت اینترنتی نباشه مثلا مشتری زنگ بزنه و قیمت رو جویا بشه
اگر کمکم کنید ممنون میشم یا علی
-
سلام
دوست عزيز سايتی رو كه به عنوان نمونه داديد رو با جوملا ساختند
تمام مواردی هم كه گفتيد با جوملا امكان پذيره و ميشه ساخت. حالا اينكه چه جوری ميشه يه بحث مفصل داره. دركل ساختش با جوملا امكان پذيره
موفق باشيد
-
من دارم دانلود میکنم و نصب میکنم ببینم چی میشه مشکلات رو میپرسم داداش عزیز یه سوال داشتم قالب های جوملا رو کجا میتونم پیدا کنم من از ورژن 1.7 میخام استفاده کنم ماژول و قالب ها رو کجا میتونم پیدا کنم ممنون میشم من مبتدی هستم راهنمایی کنید وب گید نصب قالب ها و ماژولا به چه صورت هست
-
از سايت هایی مثل joomla24.com مي تونيد قالبهایی رو دريافت كنيد
برای قالبهای حرفه ای مي تونيد از شركت های Rocketthem يا joomlart قالب خريداري كنيد
-
درود دوست عزيز همان طور كه دوست عزيزمون " safajuy " فرمودند شما مي توانيد با جوملا چنين سايتي را راه اندازي كنيد . شما مي توانيد با ويوچومارت نيز اين كار را انجام دهيد و يا حتي بدون ويوچومارت مي توانيد با سي ام اس محبوب جوملا چنين سايت ساده و شيكي را راه اندازي كنيد . بستگي داره هدف شما چي باشه . شما مي توانيد از محصولات سايت زير نيز بهره ببريد . مطمنا محصولات سايت زير نياز شما را بر اورده مي كند : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موفق باشيد
-
سلام
خوش آمدید
جوملا یک سامانه کامل هست که امکانات بسیاری دارد !
شما با استفاده از جوملا به همراه کامپوننت k2 میتوانید قابلیتهای بسیاری را به این منظور داشته باشید ! کی 2 یک کاتالوگ بسیار پیشرفته با افزونه های جانبی بسیار را در اختیار شما خواهد گذاشت !
پیشنهاد من استفاده از یکی از قالبهای جوملارت هست که کامپوننت کی 2 نیز برای آن بومی سازی شده باشد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست