-
راهنمای
سلام به همه دوستان جوملا
من میخواستم دوتا سایت طراحی کنم که اولیش مربوط به یک مغازه میشه که کل سایتش ساکن هستش و نیاز به به روزرسانی نداره
ولی دومی برای هیئت مذهبی دانشگاهه که نیاز به بروز رسانی داره و بایستی هر روز و هر هفته فیلم هیئت و متن سخنرانی رو توش بزارمودر ضمن بایستی یه انجمن هم داخلش باشه که دانشجوها بتونن گفتگو ویا جزوه ردو بدل کنن ، با توجه تازه جوملا 1.7 آپلودش کردم و در حال نصبش هستم و یه تازه کار هستم و طراحی وب زیاد بلد نیستم میخواست تا شما دوستان و استادان این زمینه به هم کمک کنید که از کجا شروع کنم؟
-
دروود
در هر دو مورد میتونید از جوملا استفاده کنید
که اموزش نصب در قسمت دانشنامه جوملا فارسی موجود هست
ولی برای ایجاد انجمن پیشنهاد میکنم از smf یک انجمن جدا قرار بدید استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
سلام
متوجه نشدم
ولی برای ایجاد انجمن پیشنهاد میکنم از smf یک انجمن جدا قرار بدید استفاده کنید
یعنی چیکار کنم
در ضمن من الان که دارم نصبش میکن تابه الان 3 بار نصبش کردم وهمیشه هم توی مر حله 6 تا 7 یعنی مر حله یکی مونده به آخر حدود 2 الی 3 ساعت بایستی منتظر باشم این باعث شده که هیچ وقت اونو نتونم نصبش کنم
ولی الان تصمیم گرفتم تا هر چند ساعت شد بشینم تا نصب بشه
سوال من اینه که آیا این انتظار منطقیه یعنی بایست 3 -4 ساعت بشینم تا به مر حله آخر برسه؟
-
چی رو نصب میکنید در مرحله اخر 3 - 4 ساعت منتظر میمونید ؟ جوملا ؟ چه ورژنی ؟
جوملا یک سیستم مدیریت محتوا و یا سایت ساز هست
ولی SMF یک سیستم انجمن ساز هست که کاملاً جدا هست
در دانشنامه جوملا فارسی جستجو کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
جوملا 1.7
تو این مرحله که عکسشو گذاشتم همینجور منتظرم تا به به مر حله بعد
-
ابتدا عرض کنم شما میتونید اطلاعات نمونه رو نصب نکنید و به مرحله بعد برید
در صورت تمایل این مورد هم این مورد فقط چند ثانیه طول میکشه و شما به مرحله نهایی میتونید برید !
از چه پنل هاستینگی استفاده میکنید ؟!
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
بدون نصب اطلاعات نمونه به مرحله اخر برید
اگر مشکلی بود اعلام کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
لطفاً قوانین انجمن را یکبار مطالعه فرمایید !
موضوع این تاپیک مشکلات نصب در جوملا نیست ! برای این منظور باید در تاپیکی دیگر سوال خود را با عنوان تاپیکی معین ادامه بدهید !
انتظار میره همه قوانین را بدانند ! به خصوص مدیران انجمن !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
سلام
بازم همون مشکل پیش امود