سلام توی سایت سه تا بنر گذاشتم و همه رو رو مهم گذاشتم هر سه نمایش داده شدند ، غیر مهم کردم با ز هم سه تا یکی رو مهم کردم فقط همون یکی نمایش داده شد. چطور میتونم مشخص کنم مثل قبل فقط یک بنر تصادفی پخش بشه با تشکر از توجه شما ...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام توی سایت سه تا بنر گذاشتم و همه رو رو مهم گذاشتم هر سه نمایش داده شدند ، غیر مهم کردم با ز هم سه تا یکی رو مهم کردم فقط همون یکی نمایش داده شد. چطور میتونم مشخص کنم مثل قبل فقط یک بنر تصادفی پخش بشه با تشکر از توجه شما ...
شما میتونید عکس مربوط به بنرهایی که نمیخواهید نمایش داده بشه رو پاک کنید
یا میتوانید اون مواردی که نباید نمایش داده بشود رو غیرفعال کنید
سلام
ولی من میخوام فقط یک تبلیغ نمایش داده بشه اون هم از موضوعات مختلف.
یا علی مدد...
لطفا مثالی بزنید. صحبت های شما تناقض دارند و مشخص نیست دقیقا هدف شما چیه و مشکل کجاست ...
سلام متناقض نیست فقط در ارائه شاید کمی گنگ باشد! میخواهم مثل مامبو و قدیم ها ... چندین تبلیغ به سیستم بدهم و سیستم به صورت تصادفی فقط یک بنر نمایش دهد. همین...
به جای استفاده از بنر از ماژول عکسهای تصادفی استفاده کنید
با هربار لود شدن صفحه یک عکس از مجموعه ای که شما معرفی کردید نمایش داده خواهد شد
ترجیحا میخوام از بسته تبلیغات باشه که بتوانم از تمام امکانات آن مانند پیگیریو شمارش کلیک ها و ... استفاده کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
در ماژول مربوط به تبلیغات "تعداد" برابر 1 قرار بدید تا در این ماژول فقط یه تبلیغ نمایش داده بشه
اگر منظورتون چیز دیگری هست لطفا واضح تر بیان کنید تا بتونیم راهنماییتون کنیم
سلام
واسه این کار شما اول چند تا ماژول تبلیغ ایجاد کنید و سپس به وسیله ماژول " نمایش چند ماژول در یک موقعیت " این تبلیغ ها رو در سایت به نمایش بگذارید .
روش کار به اینصورت هست که شما ماژول های تبلیغ رو باید ایجاد کنید و در یه موقعیت که در قالب وجود نداره منتشر کنید . و بعد این ماژول های تبلیغ رو به این ماژولی که لینک دانلودش رو گذاشتم معرفی کنید و همین ماژول رو در یک موقعیت قالب قرار بدید .
به این صورت با هربار رفرش صفحه یکی از این تبلیغ های شما به صورت تصادفی نمایش داده می شوند .
لینک دانلود ماژول " نمایش چند ماژول در یک موقعیت " : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بازم اگه متوجه توضیحاتم نشدید بگید تا واضح تر راهنمایی کنم .
موفق باشید