فارسی سازی کامپوننت نظر سنجی acepolls برای جوملا 1.7
با توجه به اینکه جوملا 1.7 برخلاف جوملا 1.5 به طور پیش فرض کامپوننت و ماژول نظر سنجی ندارد لزوم ترجمه کامپوننت مناسب نظر سنجی برای جوملا 1.7 بیشتر شده است
من کامپوننت acepoll که از بهترین کامپوننت های نظر سنجی می باشد ( ورژن 1.0.8 ) را ترجمه کردم البته این کامپوننت قبلا ترجمه شده بود ولی نسخه های قبلی قابل استفاده در جوملا 1.7 نبود
فقط مشکلی که وجود دارد این است که محیط کاربری برخلاف محیط مدیریت فارسی نمی شود و به همان صورت انگلیسی نشان داده می شود
لطفا دوستان کمک کنند تا این مشکل هم حل بشود و این کامپوننت مفید رو برای استفاده همه منتشر کنیم
صفحه دانلود نسخه اصلی :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دانلود فایل ترجمه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن کامپوننت acepolls یکی از بهترین کامپوننت های نظر سنجی می باشد که قبلا برای جوملا 1.5 هم ترجمه شده بود
من فارسی سازی این کامپوننت را از روی ترجمه به زبان polish 1.7 انجام دادم که در سایت خود acepolls قرار دارد