نقل قول:
1. پیشنهاد شما اینه که من الان 1.7 نصب کنم یا 1.5
سلام . من فعلا 1.5 رو پیشنهاد میکنم . چون دستتون تو انتخاب افزونه ها بازتر هست و یه جورایی بهتر از 1.7 هست. چون 1.7 هنوز زیاد کار داره !
نقل قول:
اگر 1.7 نصب کنم این قالب ورژن 1.7 گیرم میاد یا خیر
آره گیر میاد
نقل قول:
تبدیل کردن کلمات انگلیسی که توی قالب هستند به فارسی سخت هست یا آسان( من تجربه با سیستم های مدیریت محتوا مثل mybb که یک انجمن ساز هست رو دارم و تا حد کمی کد نویسی رو بلدم
آسون هست و مشکلی نداره . به سادگی قابل فارسی سازی هستند .
نقل قول:
توی این قالب یه قسمت هست بنام slideshow ایا میشه این رو به صفحه اصلی منتقل کرد ؟ و ایا این امکان هست که این slideshow رو با یه اسلاید شو دیگه عوض کرد( اگر جواب مثبت این تغییر چقدر سخت هست )
بله میشه اسلاید رو در صفحه اصلی قرار داد و همچنین با هر نمونه اسلاید دیگه ای که بخواهید قایل تعویض می باشد .
نقل قول:
توی سایت اصلی حجم قالب حدود 26 مگ هست اما چیزی که سایت های فارسی قرار دادند 2.5 مگ هست . چرا اینقدر تفاوت ؟
در سایت های فارسی که 2.5 مگ هست واسه این هست که فقط قالب تنها رو واسه دانلود قرار دادند . اما در سایت اصلی علاوه بر قالب افزونه های مورد نیاز قالب ( کامپوننت ، ماژول ، پلاگین ) هم بهمراه بسته دانلود قرار دادن که حجمش زیاد شده . اینجور قالبها اکثرا یه فایل pdf هم واسه راهنمایی و آموزش بهمراه دارن که اینم حجم رو بالا می بره
موفق باشید