سلام می خواستم یکی سئو سایت منو نصب کنه راستش همه فایل های تنظیم سئو رو خوندم اما نتونستم نصب کنم یکی هم پیدا شد گفت بده نصب کنم دادم نتونست لطفا یکی از بچه ها که وارد هست کمکم کنه و نصب کنه :idk:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام می خواستم یکی سئو سایت منو نصب کنه راستش همه فایل های تنظیم سئو رو خوندم اما نتونستم نصب کنم یکی هم پیدا شد گفت بده نصب کنم دادم نتونست لطفا یکی از بچه ها که وارد هست کمکم کنه و نصب کنه :idk:
مرحله یکم (هاست لینوکس دارید؟) : فایل htaccess.txt رو به .htaccess تغغیر نام دهید یه فایل بدون پسوند خواهد بود و اون رو رو هاست آپ کنید مرحله دوم : در تنظیمات سئو همه رو بله برن البته میتونی افزودن پسوند به آدرس ها رو خیر هم بزنید (مشکلی پیش نمیاد)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza_aliyar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه کمک خواستید اطلاع بدید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط picasaeng [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]