با سلام
من پس از دانلود جوملا ازjoomlafarsi.com اونو رو هاست ریختم و همونجا هم اکسترکت کردم(داخل پوشه www )ولی آدرس رو هرچی تومرور گر میزنم صفحه اول نصب جوملا نمیاد.باید چیکارکنم؟
در ضمن من از هاست لینوکس با cpanel استفاده می کنم.
با تشکر از دوستان
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من پس از دانلود جوملا ازjoomlafarsi.com اونو رو هاست ریختم و همونجا هم اکسترکت کردم(داخل پوشه www )ولی آدرس رو هرچی تومرور گر میزنم صفحه اول نصب جوملا نمیاد.باید چیکارکنم؟
در ضمن من از هاست لینوکس با cpanel استفاده می کنم.
با تشکر از دوستان
سلام
جوملا رو توی چه پوشه ای ریخته اید و فایل فشرده اونو توی چه پوشه ای باز کرده اید؟
با آدرس دهی مستقیم به صفحه نصب هم امتحان کنید مانند
/installation/index.php
سلام
خوشبختانه مشکلم حل شد.ولی مشکل دیگه ای بوجود آمده.و اون اینکه در موقع نصب ,قسمت configuration.php قابل نوشتن بصورت "نه" تیکت خورده بود ولی با راهنمایی که در همان صفحه داده شده بود نصب رو ادامه دادم تا انتها هم هیچ مشکلی نداشتم.ولی موقعیکه میخواستم کد های داده شده رو ذخیره کنم تا بعد در پوشه configuration.php آپلود کنم , اشتباهی اونارو پاک کردم.حالا هم وقتی آدرس سایت رو می زنم یک صفحه سفید بدون هیچ نوشته ای بالا میاد . حالا باید چیکار کنم.لطفا منو راهنمایی کنین.
با تشکر
سلام
بهتره که مراحل نصب را دوباره انجام بدید.
یا حق.
با سلام
من دارم جوملا رو دوباره نصب می کنم.حالا چیکار کنم تا در مرحله دوم نصب (کنترل مراحل نصب)قسمت "configuration.php قابل نوشتن" که الان "نه" تیکت خورده, بصورت "بله" در بیاد؟
سلام
یک فایل با نام configuration.php در پوشه www ایجاد کنید و دسترسی به آنرا 777 (پرمیشن 777) قرار بدید. این فایلی که ایجاد میکنید نیازی نیست هیچی درونش بنویسید ! خام باشد !
بعد به نصب بازگشته و مراحل را دنبال کنید.
بعد از پایان نصب به پرمیشن 644 و یا 544 و حتی 444 بازگردانید ! اگر 444 جواب داد که چه بهتر ! اگر نه 544 را امتحان کنید و اگر نه 644 :)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
يه سوال داشتم
من جوملا رو روي هاست تحت سي پنل ريختم.آدرس سايت رو كه وارد مسكنم صفحه وال نصب مياد و بعد وقتي وارد صفحه انتخاب زبان ميشوم و زبان فارسي را انتخاب و روي منوي ادامه كليك مي كنم،باز در همان صفحه درجا مي زنم و پيام جديد دريافت نمي كنم و به مرحله بعد هم نيم روم. مشكل كجاست؟
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
من طبق دستورات گفته شده جوملا رو نصب كردم اما وقتي درس سايت را مي زنم تا سايت را نصب كنم ماسفانه روي انتخاب زبان درجا مي زنم و پيامي هم نميدهد.
چرا؟
ناگفته نماند كه بنده جوملا را روي پوشه public-htmlاكستركت كردم و پوشه اي به نام wwwدر پابليك نساخته ام.آيا مي تواند مشك از اين باشد؟
سلام
از نسخه فارسی استفاده میکنید ؟
بررسی کنید json روی سرور شما فعال هست یا خیر ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست