با سلام
پیغام خطا هنگام اجرای PhpMyAdmin در LOcalhost : خطایی 403 لطفا راهنمایی کنید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
پیغام خطا هنگام اجرای PhpMyAdmin در LOcalhost : خطایی 403 لطفا راهنمایی کنید؟
سلام
متن كامل پيغام رو قرار بديد و همچنين php.ini خودتون رو قرار بذاريد(در يك فايل txt)
سلام
با سلام
یه فایل با نام PHP.ini-dist فقط دارم منظورتون اینه ؟
متن کامل پیغام
This error (HTTP 403 Forbidden) means that Internet Explorer was able to connect to the website, but it does not have permission to view the webpage
.
درضمن با هر مرورگری که امتحان میکنم همین پیغام رو میده لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر
اگر روی زمپ نصب کردید بعد از حذف فایل جوملا در اچ دی داکس .در زمپ مجددا جوملا را نصب کنید یا در ومپ یا در هر حالت یا محلی که نصب جوملا را نصب کردید
سلام
من سایتم را میخواستم از دیتابیسش بک آپ و فایل رو زیپ کنم برای انتقال بر روی Cpanel والان این پیغام رو میده . اگه دوباره جوملا را نصب کنم که تمام کارهام که 1 ماه وقت گذاشتم هم تا اندازه ای کار با مدیریت محتوای قدرتمند جوملا آشنا از دست میره. در ضمن ومپ نصب دارم. بعد عذر میخوام یه سوال دیگه من با فروشگاه ساز virtuemart جوملا استفاده میکنم اما بزرگترین مشکلم این هست که قیمت هام که وارد میکنم به این شکل زده میشه 000200000 در واقع قیمت 200.000 تومان هست در صورتی که من در تنظیمات ایران ریال را انتخاب کردم 1 ماه روی سایت داشتم کار میکردم و الان اومدم روفروشگاه میبینم اینجوری هر کاری میکنم جواب نمیده دست کاری تو php و....حالا اون مشکل اولیه رو میشه کاریش کرد به قول شما نصب دوباره جوملا اما اینو نمیدونم لطفا راهنمایی کنید. به خدا حیفه دلم نمیاد برم سراغ فروشگاه ساز دیگه.باسپاس و تشکر
سلام -ممکن که مربوط به تنظیمات پرمیشن فولدرها و فایلهای جوملا باشه اونهارو طوری تنظیم کنید که ارور شاید برطرف شود یا اینکه به مدیر هاست بگید پنل شما رو بررسی کنه کسی امنر از مدیر سرر پیدا نمیکنید. یا اینکه اگر میخواهید خودتون یاد بگیرید مپل من آزمایشی روی یک فولدر در ومپ یا هرکجا که دوست دارید فقط جوملا نصب شده را اپ کنید روی دامین تا دقیقا ریزه کاریارو یاد بگیرید این کار بسیار پیچده و ظریف و حتی برنامه نویسان و حرفهیی ها هم به مشکلات گواگون برورد میکند نیاز به تمرین و تجربه دارد حالا که سایت رو نمی تونی از اول نصب کنی پس با یک فایل دیگه جوملا در مپ آزمایش کن ببین با یک دیا باس جدید هم همی مشکلات و...داری
در مورد دوم شما بنفعت است که شروع کنی و برنامه نویسی رو یاد بگیری وگرنه همیشه نگران خواهی بود شکل زده میشه 000200000 در واقع قیمت 200.000 تومان هست یا اینه با یک رنامه نویس یا سازنده اسکریپ تماس بگیر
حالا من یک مشکل دارم میتونی بگی چیکار کنم
مشکل اساسی بعد نصب جوملا مستقیما روی یک فولدر در پاپلیک هاست سی پنل( لطفا کمک کنید)
من چطور میتونم سایتم رو بعد نصب روی پابلیک سی پنل هاست لینوکس بدون نام پوشهایی که جوملا رو در آن روی هاست مستقیما نصب کردم
سایت من روی دامین مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]باز بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ دیتا باس هم از ابتدا دارم چون رو هاست مستقیما نصب کردم/ من بعد ایپورت واکسپورت در پی اچ پی مای ادمین نمیدونم چیکار کنم تا سایت من بالا بیاد نه با آدرسی که جوملا روی هاست نصب شده است بلکه با آدرس دامینم مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]چون من وقتی جوملا رو روی هاست مستقیما نصب کردم چنین آدرسی رو در مرور گر دارم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و نصب رو با این ادرس تا انتها ادامه میدم تا اتصال به دیتا باس و اکسپورت و ایمپورت نمیدونم چیکار کنم تا سایت من بالا بیاد نه با آدرسی که جوملا روی هاست نصب شده است بلکه با آدرس دامینم مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeedkhakbaz [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز پرمیشن های فولدر ها و فایلها رو تغییر ندید پیشفرض برای فولدر ها 755 و برای فایلها 644 به این ترتیب نباید مشکلی داشته باشید
سلام
من درست متوجه نشدم مشکلت چی هست .تا اینجا که فهمیدم اینه که سایتت بالا نمیاد. و فکر نمیکنم مشکل خاصی داشته باشی.اگه انتقال جوملا روی هاستت و هاستت که سرور لینوکس باشه واز دیتا باس انتقال به هاست . انجام داده باشی باید سایتت بالا بیاد.اگه این کارها روانجام داده باشی باید بالا بیاد سایت . به نطرم اگه جوملا رو دوباره روی هاست نصب کنی ببین بالا میاره . (نه سایت خودت ) ببین با قالب های سایت جوملا بالا میاد سایت اگه نیاد مشکل جای دیگه هست. در نهایت دوباره جوملا رواز سایت دانلود کن و دوباره مراحل نصب رو از روی هاست انجام بده .