سلام
در مرحله 6 تنظیمات اصلی بعد از وارد کردن داده ها بازدن دکمه ادامه صفحه در حالت انتظار باقی میمونه :confused:
با سپاس
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
در مرحله 6 تنظیمات اصلی بعد از وارد کردن داده ها بازدن دکمه ادامه صفحه در حالت انتظار باقی میمونه :confused:
با سپاس
سلامممممممنقل قول:
نوشته اصلی توسط samboy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من هم همین مشکل رو دارم!
تا این مرحله خوب پیش میره،
بعد رو این مرحله دکمه ادامه رو که میزنم انگار دیگه نمیره
حتی 6 ساعت صبر کردم بازم نرفت
لطفاً هرچه سریعتر راهنمایی کنید.....
سلام
مشخصات هاست و جوملا رو با ذکر مشکل به طور خصوصی برام بفرستید تا بررسی کنم
با سلام خدمت دوستان و مدیر بخش - من هم بعد از پر کردن فیلدهای مرحله 6 هرکار میکنم به مرحله بعد نمیره!
برا مدیر محترم انجمن هم پیغام خصوصی گذاشتم ولی متاسفانه جوابم ندادن و الان گیر کردم تو این مرحله!
نزدیکه قید جوملا بزنم برم سراغ یه مدیریت محتوا دیگه.
سلام
جوملا رو کجا نصب می کنید؟
چه سیستمی؟
بعد از 2 تا پست به این زودی دلسرد شدید؟
در انجمن جستجو کردید تا مشکلی که مشابه شما بوده رو بررسی کنید؟
در پناه حق
با سلام
جوملا رو روی هاست نصب کردم - سیستم هاست هم plesk هست - تو انجمن هم سرچ کردم بی فایده بود - پیغام خصوصی هم بهتون دادم ولی جوابی نشنیدم این 10 روزه گیر کردم تو مرحله 6 شما باشید 10 روز سایتتون بخوابه وکسی جوابتون رو نده ناراحت نمیشید؟؟
سلام
در امضا اکثر مدیر ها نوشته شده سوالهای خود را در انجمن مطرح کنید. به سوالهایی که در پیام خصوصی ارسال میشود پاسخی داده نمیشود !
در مورد سوال شما موارد زیر را مشخص کنید :
نسخه جوملا ؟
نسخه PHP & MySQL ؟
لوکال یا سرور ؟
در مرحله اول آیا JSON پشتیبانی میشود ؟ ( به شکل پایین دقت کنید )
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
نسخه : Joomla! 1.7.0
نسخه PHP & MySQL ؟ اینو متوجه نشدم لطفا تشریح کنید.
لوکال یا سرور ؟ سرور
در مرحله اول آیا JSON پشتیبانی میشود ؟ بله دقیقا تصویر مرحله 2 همین شکلیه
الان مشکل از کجا میتونه باشه ؟
و راجع به پیام خصوصی که گفتید؛ نوشته آقای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در همین تالار رو بخونید که عضو تیم جوملا فارسی در این بخشه تا متوجه بشید .نقل قول:
در امضا اکثر مدیر ها نوشته شده سوالهای خود را در انجمن مطرح کنید
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojahed2011 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به مخاطب اين پاسخ بيشتر دقت كنيد. ايشون از يك نفر ديگه خواسته بودند كه يوزر و پسورد رو بهشون بدن.
از اين مرحله اي كه آقاي فيروزمندان عكس گرفتند يك اسكرين شات در انجمن بگذاريد