سلام.وقتی افزونه میخوام نصب کنم با اخطار زیر روبرو میشم:
- JFTP: :store: ناتوان در استفاده از حالت غیر فعال
- هشدار شکست در انتقال فایل!
برای همه ی افزونه ها اینطوریه ،قبلا اینطوری نبود اما چندروزه به این مشکل برخوردم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.وقتی افزونه میخوام نصب کنم با اخطار زیر روبرو میشم:
- JFTP: :store: ناتوان در استفاده از حالت غیر فعال
- هشدار شکست در انتقال فایل!
برای همه ی افزونه ها اینطوریه ،قبلا اینطوری نبود اما چندروزه به این مشکل برخوردم.
دروود
برای نصب بعضی موارد از افزونه ها نیاز به انتقال فایل هست و برای این کار باید لایه FTP سایت شما ست شده باشد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من کارهای لازم برای ست کردن که گفته شد را انجام دادم اما وقتی روی دکمه ی ذخیره کلیک میکنم باز هم همون اخطار زیر نشون داده میشه:
- JFTP: :write: ناتوان از استفاده در حالت غیر فعال
- خطا - ناتوان در ذخیره اطلاعات: سیستم نمیتواند فایل پیکربندی را ویرایش نماید
سلام
ایا مسیر سایت را هم بدرستی تنظیم کرده اید؟
یا حق.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله مسیر سایت درست تنظیم شده.این مشکل مدتیه بوجود اومده برام در صورتیکه در آغاز کار همچین مشکلی نبود.
سلام
برای مسیر سایت از این دستور استفاده کنید
یک فایل php ایجاد کنید ودستور بالا را در آن کپی کنید و سپس اجرا کنید و ببینید با مسیر سایت شما یکسان میباشد.نقل قول:
<?php
// current directory
echo getcwd() . "\n";
?>
اگر موفق نشدید اطلاعات هاست + ادمین جوملا را بصورت خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم
یا حق.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اطلاعات هاست و جوملا را بصورت پیغام خصوصی برای شما فرستادم.
ممنون.
این مشکل برای من ایجاد شده و هیچکس نیست که بدونه و بتونه برطرفش کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
دوست عزیز ظاهرا تابع pwd غیر فعال میباشد.
500: تابع "pwd" ناموفق.
از مدیر سرور بخواهید این مورد را برای شما فعال کنید.
یا حق.
مدیر اینجا کیه؟دقیقا بهش چی بگم؟نام کاربری نداره؟