يكي منو نجات بده سايتم ايميل ارسال نميكنه . بخش تماس با ماي اون هم هيچ كدوم از ارسالي ها رو نمياره. يعني هر كي هر چي ميده الكي و من نميتونم ببينمشون.
تو رو خداكمك. :-[
نمایش نسخه قابل چاپ
يكي منو نجات بده سايتم ايميل ارسال نميكنه . بخش تماس با ماي اون هم هيچ كدوم از ارسالي ها رو نمياره. يعني هر كي هر چي ميده الكي و من نميتونم ببينمشون.
تو رو خداكمك. :-[
لطفا در همین ابتدا قوانین انجمن رو مطالعه کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قبل از زدن تاپیک جدید search کنید.
عنوان مناسب هم برای تاپیک هاتون انتخاب کنید.
جواب شما:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که نمونه های مشابهش هم تو انجمن زیاده!
آقا ممنون از اين پشتيباني قوي . اصلا انتظار پاسخ دادن اين قدر سريع رو هم نداشتم
اما با تو جه به گفته هاي شما در پست هاي قبلي من ميل سرورم را به smtp تغيير دادم و در نتيجه ايميل به گروه ها فرستاده شد . اما با اينكه اين تنظيمات و تنظيمات بخش تماس با ما را انجام دادم .اما [size=12pt]هنوز پيم هاي ارسال شده در تماس با ما برام نمياد[/size] ??? ??? ???
تنظيمات را در منوي "تنظيمات كلي به حال اول برگردان منظورم همان smtp هست.شما بايد در قسمت مديريت تماسها در فيلد ايميل آدرس صحيح ايميل خود را وارد كنيد
مانند:admin@hamkhooneh.com
ضمناً در قسمت مجموعه تماسها هم بايد يك مجموعه درست كرده باشيد و در قسمت مديريت تماسها آن را به اين مجموعه لينك دهيد و در قسمت لينك به كاربر خودتان يعني admin را انتخاب كنيد.