سلام
چطور مي توانم يك لينك مستقيم ويدئو را پخش كنم با تشكر .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
چطور مي توانم يك لينك مستقيم ويدئو را پخش كنم با تشكر .
در صورتی که ویدئو تونو در youtube آپلود کنید یک کد برای استفاده در سایر سایت ها بهتون میده که میتونید از اون استفاده کنید
اگر از نظر *****ینگ و سایر مشکلات تصمیم دارید خودتون یک player plugin جاوا اسکریپت اضافه کنید به سایتتون میتونید از این سایت دانلودش کنید
نحوه add کردنش هم توضیح داده
نقل قول:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من فايل هاي ويدئوئی را در هاستم ذخیره می کنم با لینک مستقیم . یک پخش کننده می خواهم . منتها من این سایت را نگاه کردم فرمت اف ال وی قبول می کند
مثلا ام پگ قبول نمی کند و ... شما راه حلی دارید .
سلام از پلاگین jplayer استفاده کنید . با یه سرچ کوچولو تو نت میتونید پیدا کنید .
این دمو : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم کدهای لازم برای پخش :
{format}filename|width|height|autoplay|subtitles{/format}
یا به صورت ساده
{format}filename{/format} استفاده از تنظیمات پیشفرض
برای فایلهای لوکال از نام فایل بدون پسوند استفاده کنید و برای فایلهای رموت از نام فایل با پسوند استفاده کنید
اگر می خواهید که یک پیش نمایش عکس رو از ویدئو به نمایش بگذارید یک عکس با فورمت png درست کرده و هم نام ویدئوی خودتون در فولدر ویدئو قرار بدید. اگر می خواهید که از عکسهایی با فورمت jpg استفاده کنید بعد از آپلود فقط پسوند jpg رو به png تعغییر بدید.
اگر از ویدئو در رموت قرار داره و در سرور خودتون نیست باید فایل ویدئو دارای پیشنمایش عکس یا زیرنویس باشه. به عنوان مثال (example: your-remote-flv.flv.png)
و اینم فرمت های پشتیبانی شده :
{flv} {flvremote} {mp3} {mp3playlist} {mp3remote} {mp4} {mp4remote} {videoplaylist} {youtube
برای مثال :
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
{flv}your-flv-video{/flv}
{flv}your-flv-video|||1{/flv}
{mp4}your-mp4-video|600|450|1{/mp4}
{mp3}your-music{/mp3}
{mp3}your-music|600||{/mp3}
{mp3}your-music|600|20|true{/mp3}
{mp3playlist}your-mp3playlist{/mp3playlist}
{mp3remote}otherwebsite.com/remotemusic.mp3{/mp3remote}
{videoplaylist}videoplaylist|600|450|1{/videoplaylist}
{youtube}ZN5PoW7_kdA{/youtube}
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
از پلاگین all video هم میتونید استفاده کنید . اکثر فرمتها رو پشتیبانی میکنه ( این پلاگین فارسی شده اش موجود است، در نت سرچ کنید )
اگه بازم فرمت شما رو قبول نکرد باید فرمت رو تبدیل کنید
زندگیتان سپید
آقا من لینک مستقیم ویدئوهایم را دارم . یک سایت می خواهم لینک را بگیرد یک اچ تی ام ال یا کد اسکرپیت به من بدهد که من در قسمت اچ تی ام ال
قرار بدهم و ویدئو پخش شود .
دروود
از افزونه ها میتونید استفاده کنید که کلی امکانات هم در اختار شما قرار میدند
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
با افزونه اشنائي ندارم . مراحل نصب افزونه چطور است . با تشكر .
آقای وحید بندره :
در مورد پلاگین jplayer
دستت درد نکنه که توضیحات کامل رو دادی - اما من حاضرم به هرکسی که با من تلفنی تماس بگیره و آن لاین آموزش بده -- هر هزینه ای خواست هم بدم
09131175324;)
آقا
من این دستورات رو توی ( تگ ) زدم توی ( مگ ) زدم ....
فلدر ساختم -
خودمو کشتم
....
...
نشد که نشد:confused:
تورو خدا یکی بگه چه مرگیشه
نباید که اینقدر سخت باشه
برای پلاگین AllVideos :
توی local Host اجرا میشه و تست کردم جواب داد
اما تا روی سایت اصلی نصب کردم و فایل هارو آپلود کردم ...!!!
روی صفحه پلییر
میگه : The Windows Media plug-in need your permissiton to run
یا اینکه برای فایل های flv
Adobe Flash Player not installed or older than 9.0.115
نصب افزونه در جوملا 1.5 و 1.7 و 2.5 مانند هم است
لینک زیر[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می باشد
با مطالعه آن مشکل خود را حل کنید
یا علی