با سلام . در مازول های اخبار وقتی وارد هرکدوم از مطالب اون ماژول می شم کل اون ماژول در خود اون مطلب هم دیده میشه.باید راهی باشه که وقتی وارد یکی از مطالب ماژول اخبار بشیم،دیگه اون ماژول خودش دوباره نیاد و فقط اون مطلب بیاد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام . در مازول های اخبار وقتی وارد هرکدوم از مطالب اون ماژول می شم کل اون ماژول در خود اون مطلب هم دیده میشه.باید راهی باشه که وقتی وارد یکی از مطالب ماژول اخبار بشیم،دیگه اون ماژول خودش دوباره نیاد و فقط اون مطلب بیاد؟
دروود
مدیریت > افزونه ها > مدیریت ماژول ها > ماژول مورد نظر رو انتخاب کنید
در زیر در صفحات مورد نظر خودتون منتشر کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
دوست عزیز مرصاد جان مثل اینکه سوال منو به دقت نخوندید.نگفتم نمی دونم چطوری به کدوم صفحات اختصاصش بدم.بلکه گفتم وقتی روی هر کدوم از مطالب اون ماژول کلیک میشه ،در صفحه اون مطلب هم خود مازول دیده میشه.من می خوام اون ماژوول اخبار در صفحه هر خبر دیده نشده و فقط خود خبر باشه.
سلام
میشه بیشتر توضیح بدید !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
بله آقا مهدی اگه این عکس رو نگاه کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مثلا در این مازول اخبار اگر روی مواردی که خط کشیدم کلیک کنیم،وارد اون مطلب می شیم.ولی در همون مطلب هم کل این ماژول دیده میشه!من یه مازول مثل این رو در یه موقعیت خاص قرار دادم و تعیین کردم که در فلان صفحه باشه.ولی با ورود به هر کدوم از این مطالب که نمونشو توی عکس نشونتون دادم ، باز هم کل این ماژول در اون مطلب هم دیده میشه.من می خوام با کلیک روی مطلب فقط مطلب دیده بشه نه هم مازول و هم مطلب.
سلام
تصویرتون لود نشد
اما این موضوع بر میگرده به itemid مشترک بین صفحه ای که ماژول در اون منتشر شده و لینکهایی که با کلیک روی اونها وارد صفحهشون میشید !
اگر itemid لینک ها تغییر کنند مشکل شما حل میشه
برای این منظور میتونید ماژول مربوطه را ادیت کنید و یک itemid پیشفرض دیگه ست کنید. مشکل شما حل خواهد شد
یا علی
itemid رو در تنظیمات مازول در جوملا باید ویرایش کنم؟ در اون مازول این گزینه رو نداره.میشه دقیق تر بفرمایید؟
سلام
خیر در تنظیمات itemid وجود نداره
شما باید با تغییر در کد این ماژول اقدام به تغییر itemID کنید
یا علی