سلام . من چندتا قالب مامبو از نت دانلود کردم حالا برای فارسی کردنش باید چی کار کنم ؟ تو یکی از تایپک ها خوندم باید در اچ تی ام ال right به left تبدیل بشه و بر عکس ؛ آیان این درسته ؟ از همین طریق قالب فارسی میشه یا باید کار دیگه یی هم انجام داد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام . من چندتا قالب مامبو از نت دانلود کردم حالا برای فارسی کردنش باید چی کار کنم ؟ تو یکی از تایپک ها خوندم باید در اچ تی ام ال right به left تبدیل بشه و بر عکس ؛ آیان این درسته ؟ از همین طریق قالب فارسی میشه یا باید کار دیگه یی هم انجام داد ؟
سلام..
دوست عزیز در این مورد تاپیک های زیادی در انجمن هستش که توصیه می نم با یه سرچ کوچولو همشو بخونین .
به طور خلاصه :
در سی اس اس direction ها rtl باشن ... فونت ها tahoma و text-align ها right .... البته در html هم تغییراتی لازم هست از جمله encoding که باید UTF-8 باشه و .. که اینها همه مستلزم تسلط شما به html و css هست ..
اگه می خواین قالب هارو بزارین تا کمکتون کنیم .
پیروز باشید !
اینها و ده ها مورد دیگر در انجمن .. سرچ کنین
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آبتین عزیز ممنون از راهنماییت . لطفا بگید من چطور میتونم قالبها رو در انجمن قرار بدم !
شما ابتدا یکجا اونها رو آپلود کن کامل بعد لینکشو بزار اینجا!
از بین چند تا قالبی که دانلود کردم این 2 تا به نظرم برای سایت خودم مناسبتره اگر دوستان لطف کنند در فارسی کردنش کمک کنند خیلی ممنون میشم .
اینم لینکش
متشکرم