سلام
کسی از دوستان کامپوننت ویدئو گالری برا ی 1.7 سراغ داره؟
یه چیزی مثله youtube میخوام.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
کسی از دوستان کامپوننت ویدئو گالری برا ی 1.7 سراغ داره؟
یه چیزی مثله youtube میخوام.
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
ممنون
ولی من اینا رو دیده بودم
اگه میشه یه تست شدشو بهم معرفی کنید اگه تجاری هم باشه، خرید میکنم
ممنون
بنده هم مثل شما به دنبال یک همچین کامپوننتی برای بخش تریلر های سایت خودم بودم . از همون لینک آدرسی که دوستمون خدمتتون معرفی کردن کامپوننت HWDvideoshare رو دریافت و نصب کنید . در ابتدا به نظر پیچیده میاد که البته باید اطلاعاتی در مورد نحوه ی استفاده از کامپوننت ها داشته باشید تا بتونید ازش استفاده کنید ولی واقعا عالیه . میتونید نمونه ی استفاده از اون رو از آدرس زیر ببینید که در سایت خودم دارم ازش استفاده میکنم . البته نیاز هست که سرورتون یکسری امکانات رو داشته باشه و اینکه برای آپلود توسط کاربر هم با محدودیت حجم رو به رو هستید که میتونید با تماس با مسئول سرور اون رو ارتقا بدید .
یا حق
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از جوابتون
منم همینو تست کردم ولی ارور مربوط به exec function رو نتونستنم حل کنم. میشه کمک کنید
سلام
allvideo فکر کنم نیاز شما را برآورده کنه !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
ممنونم از جوابتون
از هاستم پیگیری کردم ولی گفت نمیشه Exec Function رو فعال کنه
میشه بیشتر راهنمایی کنید.
خودم باید کاری کنم؟
هاست از کجا بگیرم؟
و . . .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SirGhas [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]