با سلام خدمت اساتید
بنده تازه جوملا 1.7 نصب کردم اولین مشکلم اینه که توی chrome فونتهای فارسی به صورت درست نمایش داده نمی شود
دوم اینکه بالای هر صفحه که باز می شه یه سری کد نوشته شده .
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت اساتید
بنده تازه جوملا 1.7 نصب کردم اولین مشکلم اینه که توی chrome فونتهای فارسی به صورت درست نمایش داده نمی شود
دوم اینکه بالای هر صفحه که باز می شه یه سری کد نوشته شده .
ممنون
سلام
لطفا خطا ها را اینجا قرار دهید تا ببینیم.
یا حق.
سلام
فونتها توی chrome به این صورت نمایش داده می شن :
تبریک عرض میکنیم. شما اکنون یک[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]یی دارید. شما Ù…ÛŒ توانید به سادگی سایت خود را بسازید Ùˆ آن را به روز Ù†Ú¯Ù‡ دارید.
در بالای صفحه هم این کدها رو می نویسه:
: Accessing static property JCache::$_handler as non static in C:\Program Files\EasyPHP-5.3.8.0\www\Joomla_Persian_1.7.2\libraries\joomla\ cache\cache.php on line 420
Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in C:\Program Files\EasyPHP-5.3.8.0\www\Joomla_Persian_1.7.2\libraries\joomla\ cache\cache.php on line 422
ممنون می شم کمک کنید.
دروود
از چه قالبی استفاده میکنید ؟
ادرس سایت رو قرار بدید !
شاد و سلامت در پناه ایزد
متوجه منظورتون نمی شم که از چه قالبی استفاده می کنم.بنده تازه جوملای 1.7 نصب کردم و بلافاصله بعد از تصب و اجرا این پیغام و داد. ضمنا من لوکال نصب کردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون
از چه شبیه سازی استفاده میکنید ؟ و چه ورژنی ؟
چه سیستم عاملی ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
دوست عزیز مربوط به پرمیشن میشه.
دروود
دوست عزیز روی لوکال نصب کردند نه روی هاست !
ارتباطی با پرمیشن نداره
شاد و سلامت در پناه ایزد
از wampserver استفاده كنيد
بهتر جواب ميده و احتمالا اين خطا ها هم مربوط به سرور باشه و با استفاده از wamp2 حل بشه
موفق باشيد
سلام
ایزی پی اچ پی عموماً این مشکلات را بوجود می آورد ! اما اینکه در کروم مشکل فارسی دارید را باید سایت آنلاین شود تا بررسی کنیم و بتوانیم مشکل را حل کنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست