سلام من میخام در جوملا 1.7 چند زبانه را ایجاد کنم برای این کار اول باید زبان فارسی رو نصب کنم ولی نمیدونم از کجا باید دانلود کنم اگه ممکنه زبان فارسی رو برام بزارید تا دانلود کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من میخام در جوملا 1.7 چند زبانه را ایجاد کنم برای این کار اول باید زبان فارسی رو نصب کنم ولی نمیدونم از کجا باید دانلود کنم اگه ممکنه زبان فارسی رو برام بزارید تا دانلود کنم
سلام
فايل زبان توي جوملا كد هستش:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اقا سلام
منم فارسی ساز 1.7.0 و 1.7.1 رو می خوام این لینکی که بالا دادید برای من کار نکرد لطفا یه لینک دیگه بدبد.
سوالی دیگه ای که دارم اینه که فارسی ساز 1.7.x یکیه برای تمام ورژن های 1.7 یا هر ورژن 1.7 مخصوص خودش باید نصب بشه.
لطفا آموزش نصب زبان فارسی برای جوملا 1.7 رو هم بدید.
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینکی که [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عزیز دادند مربوط به نسخه های زبان فارسی جوملا فارسی هست. چطور برای شما لینک کار نکرد؟
این لینک رو بررسی کنید.
در پناه حق
لینک کار کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من فایل فارسی ساز رو نصب کردم ولی در بخش Installed عبارت Filter Location وجود نداره.
.
یه شات هم میزارم که این عبارت نیست.
سلام
آموزش براي 1.6 هستش
در 1.7 اين گزينه تغيير كرده و به جاي منوي dropdown از tab استفاده شده
موفق باشيد
سلام
در تکمیل صحبت های دوستم روی content کلیک کنید و زبان فارسی رو طبق آموزش اضافه کنید.
بخش site و administrator هم زبان پیش فرض فارسی باشد.
در پناه حق