سلام
من توی مرحله دوم نصب به مشکل خوردم و یکی از گزینه ها خیر است. متوجه نشدم منظورش از کپی کردن چیه! چیکار کنم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من توی مرحله دوم نصب به مشکل خوردم و یکی از گزینه ها خیر است. متوجه نشدم منظورش از کپی کردن چیه! چیکار کنم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
به دلیل اینکه هاست شما اجازه ایجاد این فایل توسط جوملا رو نمیده ، شما باید خودتون یک فایل configuration.php بسازید و اون متنی رو که قرار داده توش کپی کنید و به هاستتون منتقل کنید.
وقتی مراحل رو تا آخر رفتم بدون هیچ مشکلی نصب شد و فایل کانفیگ رو هم خودش ساخته بود!!!
اما وقتی تنظیمات کلی رو میخوام تغییر بدم پیغام خطا میده که نمیتونه فایل کانفیگ رو باز کنه. سطح دسترسی فایل کانفیگ هم 644 هستش
من جوملا رو داخل یه پوشه قرار دادم. آیا باید پوشه رو روی 777 بذارم؟
سلام
فایل کانفیگ رو روی 777 قرار دهید و تنظیمات کلی را انجام دهید و دوباره فایل رو به همون 644 برگردانید
با استفاده از ftp میتوانید این کار را راحت تر و از طریق بخش مدیریت انجام دهید. فقط نام کاربری و رمز عبور ftp را در قسمت بالای تنظیمات کلی وارد کنید
یا علی
باسلام
این مشکل الان برای من هم هست
اما کدوم متنی رو که توش قرار داده ؟!!!
یعنی این متن کجاست؟
از طرفی من از همین فایل توی جوملای قبلی هم بکاپ گرفته بودم ، حالا همین رو هم که میارم باز قبول نمیکنه !!!
سلام
در مرحله آخر نصب کدی در اختیار شما قرار میگیره که باید آنرا در فایل configuration.php کپی کنید و سپس فولدر installation را حذف کنید
یا علی