سلام
من نیاز دارم که در صفحه اصلی ماژول هایی با عنواین آخرین اخبار سایت ، تازه های سایت ، آخرین سمینارها، آخرین مقالات داشته باشد و در آنها لینک هایی به مطالب خود. اما نمی دانم چطوری و با استفاده از چه ماژولی لطفآ مرا هر چه سریعتر راهنمایی کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من نیاز دارم که در صفحه اصلی ماژول هایی با عنواین آخرین اخبار سایت ، تازه های سایت ، آخرین سمینارها، آخرین مقالات داشته باشد و در آنها لینک هایی به مطالب خود. اما نمی دانم چطوری و با استفاده از چه ماژولی لطفآ مرا هر چه سریعتر راهنمایی کنید.
شما اگر برای هر کدوم از اینهایی که گفتی تو سایتت یک بخش سوا داشته باشی، میتونی از ماژول آخرین مطالب بخش ها استفاده کنی
و با چند بار کپی کردن اون آخرین مطالب هر کدوم از بخش ها رو نمایش بدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مرسی از راهنماییتون
اما من می خوام صفحات تازه های سایت، آخرین اخبار سایت، و بقیه آخرین ها در ماژول هایی در وسط صفحه اصلی ظاهر بشه و امکان scroll ماژول ها هم باشه آیا این امکان وجود دارد؟
2 راه داره:
1- یا قالبون رو ویرایش کنید و موقعیت های جدید در اون ایجاد کنید
2- یا از دستور mosloadposition توی متنت استفاده کنی:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیلی از راهنماییتون ممنون
شرمندم من از این دستوری که تو راه دوم گفتید در کجا و چه جوری استفاده کنم.
منظور مامبوت load madule و دستور mosloadposition
توی متنی که مینویسید میتونید از این دستور استفاده کنید.نقل قول:
Load Module: این مامبوت این امکان را میدهد که شما ماژولی را درون محتوای خود load کنید که برای اینکار باید از دستور مثلا {mosloadposition user1} استفاده کنید.