با سلام من دیروز در حال نصب افزونه فوکا گالری بودم که صفحه مدیریتم رفت حالا هم نمیتونم وارد صفحه مدیریت سایت بشوم رمزم وکد کاربری ام رو قبول نمیکنه چیکار کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام من دیروز در حال نصب افزونه فوکا گالری بودم که صفحه مدیریتم رفت حالا هم نمیتونم وارد صفحه مدیریت سایت بشوم رمزم وکد کاربری ام رو قبول نمیکنه چیکار کنم؟
آدرس بخش مدیریت رو بزارید لطفا
الان دسترسی به مدیریت ندارم گفتم که رم عبورم رو قبول نمیکنه
منظور بنده این بود که دامینتون رو بگزارید تا ببینیم در چه وضغیتی هست سایتتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط armaghan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر توانستم وارد مدیریت سایت بشوم ولی آدرس سایت باید پسوند بهش بدی تا بیاره آدرس سایتم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ولی خطا میدهد وباز نمی شود ولی اگر این آدرس باشد باز میشه. نمی دونم چه تغیری باعث این اتفاق شده. در مدیریت قسمت ارجاع غیر فعال هست ولی نوشته پلاگین ارجاع فعال هست در ضمن در کامپونت ها هم یک پوشه ای هست که اسمش 23-59-07-19-11-2011 زمانی که کلیک میکنم روش صفحه ای باز میشه که این پیغام رو میده:Fatal error: Call to a
member function getCfg() on a non-object in /home/fh6343/public_html/administrator/components/com_swmenufree/admin.swmenufree.php on line 118
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
دوست عزیز سوالاتتون رو در انجمن مرتبط مطرح بفرمایید
از چه جومالایی استفاده می کنید چه تیمی و چه نسخه ای؟
در چه نسخه ای از فوکا گالری استفاده کردید ؟ و آیا از نسخه اصلی استفاده کردید؟
آیا در هنگام نصب به خطایی برخوردید؟
آیا در بخش کاربری سایت هم مشکل وجود دارد؟
نمایش پیامهای خطا رو روشن کنید و ببینید چه خطاهایی نمایش داده می شود و اونها رو اینجا بذارید
با تشکر فراوان
فکر میکنم مشکل از جای دیگه ای هست از فوکا گالری نباشه.بذار دقیق مشکلم رو بگم:
آدر سایت من [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می باشد ولی اگه به آدرس سر بزنید می بینید خطا 403میده در صورتی که سایتم با این آدرس ذیل باز میشه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من در پوشه کامپونت ها یک پوشه به نام 23-59-07-19-11-2011 دارم نمدونم چی هست وقتی داخلش میرم این پیغام میاد
Fatal error: Call to a member function getCfg() on a non-object in /home/fh6343/public_html/administrator/components/com_swmenufree/admin.swmenufree.php on line 118
میشه کمکم کنید
با سلام
سعی کردم با نام کاربری و پسوردی که با پیام خصوصی برای من ارسال کرده اید وارد سایت بشم ولی نام کاربری یا پسورد اشتباه است
قبلا بهتون توضیح دادم افزونه ی swmenufree رو حذف کنید و بعد در قسمت مدیریت منو ها گزینه ای رو که از باز شدن صحیح اون مطمئن هستید به صورت پیشفرض دربیارید
خیلی خیلی متشکر اینجوری کامپونتم حذف شد و داخل مدیریت منو هم رفتم وپیشفرض گذاشتم هنوز تغیرات اعمال نشده یعنی به نظر شما با این روش آدرس سایتم درست میشه و خطا 403از بین میره.شرمنده نام کاربری و رمز عبور نمیدونم چرا تغییر کرد الان پس ورد سایتم را براتون ارسال میکنم . بی اندازه از راهنمایی تون سپاس گزارم
با سلام
با تغییر منوی پیشفرض درست شد
شما گزینه ای رو به عنوان منوی پیشفرض تغعریف کرده بودید که برای دسترسی به اون می بایست ابتدا به سایت لاگین می کرد