سلام من یه قالب طراحی کردم یه سری مشکلات اساسی داره کمک کنید ممنون میشم : وقتی ادامه مطلب رو میزنیم در سایت اصلی ادامه مطلب داخل قالب میره نامنظم میشه هر کس میتونه کمک کنه بیاد یاهو ترخدا واجبه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من یه قالب طراحی کردم یه سری مشکلات اساسی داره کمک کنید ممنون میشم : وقتی ادامه مطلب رو میزنیم در سایت اصلی ادامه مطلب داخل قالب میره نامنظم میشه هر کس میتونه کمک کنه بیاد یاهو ترخدا واجبه
سلام
قالب را یکجا آنلاین بزارید تا دوستان بتونند کمکتون کنند
موفق باشید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یادم رف نوید از بس اعصابم خورده اینه قالبم ببینید چقدر ایراد دارم مرسی
سلام
دوست عزيز انجمن براي رسيدگي به همين مشكلاته و اينجا كسي با ياهو آنلاين نميشه. اگر اينجوري بود نيازي به اين انجمن نبود و جواب همه رو توي مسنجر ها مي داديم !!
در ضمن از ارسال اسپم شديداً* خودداري كنيد !
شما توي قالبتون دستور شرطي براي حذف ماژول نذاشتيد. به همين خاطر وقتي كه به ادامه ي مطلب ميريم div وجود داره ولي ماژول نيست
دستور زير رو قبلا از دايو ماژولهاتون بذاريد:
اين دستور هم بعد از دايو بذاريد:کد:<?php if($this->countModules('modulename')) : ?>
modulename همون نام ماژول شماست. منظور همون left,right,top و... هستشکد:<?php endif; ?>
موفق باشيد