سلام من توی هاست داخل کامپیوترم با برنامه ی ومپ اینو حاضر کردم ولی نمی دونم چطوری انتقالش بدم به هاست اصلی تو نت چی کار کنم یعنی نمیشه دیگه از نوع همه تنظیمات رو انجام نداد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من توی هاست داخل کامپیوترم با برنامه ی ومپ اینو حاضر کردم ولی نمی دونم چطوری انتقالش بدم به هاست اصلی تو نت چی کار کنم یعنی نمیشه دیگه از نوع همه تنظیمات رو انجام نداد
سلام
جواب شما:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا به چند نکته زیر هم توجه داشته باشید:
لطفا در همین ابتدا قوانین انجمن رو مطالعه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا قبل از زدن تاپیک جدید جستجو کنید (این موضوع بارها و بارها تو انجمن بحث شده)
قبل از استفاده از انجمن حتما قسمت آموزشهای سایت رو مطالعه کنید
متشکرم
ببخشید که قوانینو نخونده بودم
حالا یه سوال دیگه من مامبو رو روی لوکال هاست نصب کردم ولی انجمن نداره نباید داشته باشه؟
منظورتون رو نفهمیدم؟
انجمن؟ مامبو؟ چه ربطی دارن؟
سلام..
نه دوست عزیز .. انجمن یه سیستمه جداست و به مامبولرن هم ربطی نداره .. اگه می خواین انجمن داشته باشید به این سایت مراجعه کنین .. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیروز باشید !
یه سایت به من معرفی کنید که فروم خیلی زیبا و خوب ارائه بده تا من از اون فروم گیرم وصل کنم به مامبو
منظورتون از وصل کردن به مامبو چیه ؟؟
اگه می خواین مثل اینجا بشه نرم افزار فروم smf هستش و لینکشو در بالا دادم ....
به نظر من بهترینش همیه ولی فروم های دیگه ای هم وجود داره .. تو اینترنت سرچ کنین .