سلام
میدونم درباره فارسی سازی قالب حرف زده شده قبلا!
اما یه سوال دارم ! این قالبهایی که rtl ساپورت هستند به نظر میاد برای فارسی مهیا باشند
آیا این حرف من درسته یا اینکه باز هم نیاز به فارسی سازی دارند ؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
میدونم درباره فارسی سازی قالب حرف زده شده قبلا!
اما یه سوال دارم ! این قالبهایی که rtl ساپورت هستند به نظر میاد برای فارسی مهیا باشند
آیا این حرف من درسته یا اینکه باز هم نیاز به فارسی سازی دارند ؟!
دروود
برای فارسی اماده نشده ! برای زبانهای که از سمت راست قابلیت خواندن و نوشتن دارند مثل اردو مثل عربی و فارسی و ...
نیاز به فارسی سازی نیست ولی معمولاً مقداری به ادیت نیاز دارند
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
من تازه وارد هستم اما خیلی با جوملا سر و کله زدم
یکی از قالب های Rockettheme رو دانلود کردم اما نمیدونم چجوری میتونم همه گزینه ها رو راست چین کنم و بتونم برای سایت امکان چند زبانه قرار بدم
لازم به ذکر هست که این قالب رو به صورت پیش فرض نصب کردم و تمام اطلاعات پیش فرض ( Sample ) هم داره
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
قالب هاي تجاري توياين انجمن پشتيباني نميشن
از شركت راكت تم درخواست پشتيباني بكنيد
موفق باشيد
بله در تنطیمات قالب های حرفه ایی این امکان وجود داره تغییر RTL به LTR یا برعکس اما همانطور که دوستمون گفتن در برخی جاها ممکنه کاملا راستچین نشه که باید دستی ادیت کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirb55 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در مورد چند زبانه کردن میتونید از ماژول های GTranslate یا WTranslate استفاده کنید اگر هم نیاز به ترجمه دقیق دارید یک ساب دامین ایجاد کنید و مطالب ترجمه شده داخل جوملای جدید بزارید.