سلام خوبید؟
از دوستان پلاگینی ماژولی نداره این آدرس های سایت رو کوتاه کنم؟
تو انجمن بودا ولی لینکش خراب بود نگید نگشتم:g:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خوبید؟
از دوستان پلاگینی ماژولی نداره این آدرس های سایت رو کوتاه کنم؟
تو انجمن بودا ولی لینکش خراب بود نگید نگشتم:g:
دوست عزیز نیازی به هیچ پلاگین یا کامپوننتی نیست
خود جوملا این امکان رو به شما میده
وارد تنظیمات کلی در مدیریت جوملاتون بشید و تنظیمات SEO رو به طور کامل روی بله قرار بدید
حالا در هاستتون ، در public_html یک فایل با نام htaccess.txt وجود داره و باید اون رو به .htaccess تغییر نام بدید
دقت کنید که نقطه اول اسم باشه، بدون پسوند
از خود جوملا این کار رو کرده بود دو گزینشو فعال کردم به غیر از وسطی ، وسطی رو فعال کرده بودم صفحات سایت باز نمی شدندنقل قول:
نوشته اصلی توسط aidindph [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نتیجش شد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد این یکی مورد رو هم که گفتید از هاست انجام بدم ، اونم آدرسها کوتاه نشد ! بدون تغییر موند!:idk:
همه گزینه ها رو فعال کنید که اون " index.php " هم در آدرستون نباشه
آدرستون کوتاه میشه
در ضمن ، این مدل لینکینگ ، بهترین و مدل از نظر گوگل است
گزینه ی وسط رو فعال کردنی صفحه های سایت رو باز نمی کنه!
این فایل رو در هاستتون قرار بدید و بعد هر 3 گزینه رو " بله " بگزارید :
بسیار ممنون کوتاه شد:rose:
ببخشید به جای این هم میشه کاری کرد عنوان یا شماره ی مطلب رو بزنه
1390-03-28-04-03-21/413--9------
؟
:question:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Eskafild [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
1390-03-28-04-03-21/413--9------ همون alias یا نوشته انگلیسی عنوان هست که زیر تیتر خبر میتونید وارد کنید
هر کاری کردم عوض نشد بعد از ذخیره برگشت حالت قبلیش:idk:نقل قول:
نوشته اصلی توسط aidindph [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در جوملا 1.5 باید انگلیسی بنویسید حتما