سوال در مورد قالب شخصی سایتم
سلام دوستان عزیز
دوتا سوال داشتم
اول اینکه چرا نمیتونم هیچ فایلی رو از طریق سی پنل آپلود کنم ؟ قبلا هیچ مشکلی نداشتم اما الان بدون اینکه پیغامی بده هیچ فایلی رو آپلود نمیشه کرد البته من میخام فایل گرافیکی که مربوط به هدر سایتم میشه رو آپلود کنم .
دوم اینکه در صفحه اصلی سایت که سفید رنگ هست و متن اصلی در اونجا قرار میگیره چطور میتونم بین این قسمت و ستونها چپ و راست کمی فاصله بندازم به طوری که مقداری از بک گراند که معمولا رنگ مخالف هست مشخص بشه ؟
پاسخ : سوال در مورد قالب شخصی سایتم
سلام.. :) پیشنهاد می کنم همین الان آموزش طراحی قالب و استایل رو که در سایت هست را با دقت مطالعه کنین ..!
1- با این که شما می خاین فایل گرافیکی قالب رو آپلود کنین ولی سوالتون به این بخش مربوط نمیشه !! لطفا قوانین را رعایت و هر سوالی را در بخش مربوط به خودش مطرح کنین
.... پرمیشن ها رو چک کنین و از FTP هم چک کنین ببینین این مشکل هست ؟
2- میشه واضح تر بگین ؟ در ضمن آدرس سایتتون رو هم بزارین !
پیروز باشید !
هم پریمشنها رو چک کردم هم از طریق اف تی پی سعی کردم اما نشد
البته از طریق اف تی پی پیغام خطایی میده مبنی بر اینکه باید پریمیشن ست بشه اما این کار هم امکان نداره علیرغم اینکه روی 777 ستشون میکنم اما بی فایده است
ادرس سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=tabatabaey link=topic=3940.msg24192#msg24192 date=1168027765]
هم پریمشنها رو چک کردم هم از طریق اف تی پی سعی کردم اما نشد.البته از طریق اف تی پی پیغام خطایی میده مبنی بر اینکه باید پریمیشن ست بشه اما این کار هم امکان نداره علیرغم اینکه روی 777 ستشون میکنم اما بی فایده است
[/quote]
با ادمین هاست تماس بگیرین !
نقل قول:
2- میشه واضح تر بگین ؟ !
پ ن مدیر : کمی ویرایش شد ;)
[quote author=tabatabaey link=topic=3940.msg24193#msg24193 date=1168027948]
البته از طریق اف تی پی پیغام خطایی میده مبنی بر اینکه باید پریمیشن ست بشه اما این کار هم امکان نداره علیرغم اینکه روی 777 ستشون میکنم اما بی فایده است
ادرس سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
شما اول فایل رو پاک کنید از طریق خود کنترل پنل بعد اقدام به آپلود کنید
سلام دکترجان شب خوش!
حتی نمیشه فایلی رو پاک کرد ! بدون اینکه پیغام خطایی بده !
این قالب توسط دوتمون آقا آبتین 2 بار ویرایش و بازسازی شد و مشکلاتش عمدتا رفع شد اما تصادفا فایل گرافیکی هدر حذف شده و الان سایت بدون هدر بالا میاد . من برای آپلود هدر اقدام کردم که به این مشکل برخوردم . البته نه تنها در این قالب در قالبها و بخشهای دیگه هم همین مشکل هست و بدون اینکه پیغامی بده هیچ کاری نمیشه انجام داد نه ست کردن پریمیشن ها نه حذف نه آپلود
خوب الان چک کن ببین :
1- owner فایلها کیه؟ مامبو یا FTP
2- سعی کن با مامبو آپلود کنی (مدیریت رسانه) بعد جابجاش کن
محمدجان از کجا میشه فهمید owner فایلها اف تی پی یا مامبوست ؟
متاسفانه از طریق مدیریت رسانه ها هم ممکن نیست
از توی FTP مینویسه جلوش!
شما با پشتیبانی سرورت تماس بگیر ظاهرا owner به nobody تبدیل شده!