با سلام . می خواستم بپرسم چه نوع هاستی برای جوملا بهتره؟ویندوز یا لینوکس؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام . می خواستم بپرسم چه نوع هاستی برای جوملا بهتره؟ویندوز یا لینوکس؟
مسلما سازگاری جوملا با هاست های لینوکسی بهتره و مشکلات عدیده ای که کاربران هاست های ویندوز دارند رو ندارند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahnaz [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیلی ممنون از پاسختون. من هم هاست لینوکس دارم ولی چرا فایلها آپلود نمیشن؟ از صبح همین طور از طرق مختلف می خوام فایلهارو آپلود کنم نمیشه چرا؟ خسته شدم.چرا جوملا اینجوریه؟
درود
دوست عزیز مشکل از جوملا نیست . از هاست شما هست . با مدیر هاستتون صحبت کنید و مشکل را مطرح نماید .
معمولا مدیران هاست سیستم های مدیریت محتوا را به صورت رایگان نصب می کنند .
موفق باشید
الان که دسترسی ندارم به شرکت. من قبلا با سی ام اس نیوک و E107 کار کردم .حتی قبلا جوملا رو هم نصب کردم و مشکلی نبود اتفاقا جوملا خیلی راحت تر بود برام تا بقیه.اما الان ... ببینید من اول فایل فشرده ی جوملا رو وقتی می خوام آپ کنم هردو ورژ ن و امتحان کردم آپ نمیشه و fail میشه. نمی دونم چکار کنم؟؟؟
درضمن یادم رفت بگم فایل فشرده ی من وین رار هستش .نکنه مشکل سر این مورده؟؟؟
درود .
دوست عزیز شما فایل زیپ را دانلود کنید . مشکل از فایل نیست . بنده دیروز برای یکی از مشتریان نصب کردم مشکلی نداشت . به احتمال خیلی زیاد مشکل از هاست میباشد . فضای هاست شما چقدر است ؟
فضای هاستم 250 هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahnaz [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز شما حتما باید فایلتون رو با پسوند .zip آپلود کنید
cpanel امکان اکسترکت فایل رار رو نداره.
بهتره فایلی که از جوملا فارسی دانلود میکنید عینا در هاستتون آپلود کنید
در ضمن دقت کنید و ببینید اجازه حجم آپلودتون چقدر هست.
درسته. دارم الان یکی یکی فولدرهارو آپ می کنم. خیلی سخته ولی خب چاره ی دیگه ای ندارم.به هرحال خیلی ممنون از لطفتون.