با سلام خدمت دوستان گرامی.یه سوال داشتم:
بنده چگونه می توانم از کلاس maduletable استفاده کنم و ماژول رو کادربندی کنم؟.لطفا روش استفاده از این کد رو برام بگین.با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان گرامی.یه سوال داشتم:
بنده چگونه می توانم از کلاس maduletable استفاده کنم و ماژول رو کادربندی کنم؟.لطفا روش استفاده از این کد رو برام بگین.با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط elshan75 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما برای اینکار باید از طریق css اینکار رو انجام بدید
و کد :
border: 1px solid #000000;
استفاده کنید تا کادری دور هر بخشی که بخواهید ایجاد کنید
اگر با جزییات بیشتری پاسخ میخواهسد لینک سایتی که تغییرات رو روش میخواهید قرار بدید.
درود.بنده برای تمرین این کد رو می خواستم و در لوکال دارم این کار را انجام میدم.من از چند کد استفاده کردم ولی تصویر کادر نیومد.یکی از این کدها در آدرس زیر هست:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elshan75 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
والا من موردی نمیبینم که در دانشنامه بد گفته شده باشه
مرحله به مرحله انجام بدید
روی پسوند کلاس ماژول خیلی دقت کنید، چون یک کاراکتر جابه جایی باعث میشه کدی که در css برای اون ماژول نوشته اید لود نشه
سلام دوست گرامی.بنده که نگفتم دانشنامه بد گفته من فقط طریقه وارد آن کدها رو در css و index.php رو خواستم ممنون میشم راهنمایی کنید.باتشکر فراواننقل قول:
نوشته اصلی توسط aidindph [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]