با سلام
من در صفحات داخلی بعضی مطالب قالبو به هم میریزه عکسها هم اندازه هست همشونو به یک اندازه ریسایز کردم مشکل میتونه از چی باشه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من در صفحات داخلی بعضی مطالب قالبو به هم میریزه عکسها هم اندازه هست همشونو به یک اندازه ریسایز کردم مشکل میتونه از چی باشه ؟
دروود
ادرس سایت رو قرار بدید
برای قرار دادن مطالب ابتدا مطلب رو داخل نت پد انتقال بدید و سپس به جوملا منتقل کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
مطلب اول [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باید در تنظیمات افزونه تغییر سایز افزونه تغییر اعمال کنید تا در تمامی صفحات اندازه یکی باشد
در تنظیمات افزونه باید همچین موردی باشه
شاد و سلامت در پناه ایزد
دوست عزیز این قسمت افزونه نیست مطالب داخلیه مجموعه بصورت بلاگ هست این مطلبو به هر بخشی اضافه میکنم بهم میریزه از مطلب هست اندازه عکسهاش با بقیه خبرها یکی هست میخوام بدونم کجاش ایراد داره که بهم میریزه فرمتشم عوض کردم فونت و غیره جواب نداد به هم میریزه
دوست عزیز
سایت خودتون حرف خودتون رو تکذیب میکنه !
در همون صفحهای که قرار دادید برای نمونه مشکل نگاه کنید میبینید مه اندازه تصاویر کاملاً متفاوت هست
و در ضمن شما از قالبی استفاده میکنید که این امکان داشته که اندازه تصاویر رو تغییر بده
عرض کردم در تنظیماتش تغییر اعمال کنید تا در تمامی صفحات این مورد رعایت بشه مشکل شما حل میشه
مطالب خودتون رو هم قبل از وارد کردن به ادیتور جوملا ابتدا به نتپد وارد کنید سپس به جوملا وارد کنید مشکلی نخواهد داشت
شاد و سلامت در پناه ایزد
دوست عزیز شاید یکی دو تا از خبرهای سایت من عکساش کوچکتر باشه من عکسهامو قبل از آپ اندازشونو 300در 200 قرار میدم و میذارم توی سایت خیلی از اخبار مشکلی ندارن به همین منوال میذارم ولی بعضیا عکسهاشون اندازه قبلیاست موقعیت عکسها هم همینطور ولی بعضی مطالب بهم میریزه این مشکل از مطلب هست نه ماژول و غیره اگر مشکل از اونا بود مطالب قبلی هم بهم میریخت صفحرو با توجه به اینکه اندازه تصاویر من یکی هستش میخوام بدونم چرا این مشکل به وجود میاد ؟لازم به یاد اوری هست وقتی این مطلب بصورت کامل قرار میگیره صفحرو بهم نمیریزه ولی وقتی قسمتی از اون در ادامه مطلب میره بهم میریزه ممنون میشم راهنمایی کنید
شما گفتید اندازه عکسه یکی هست گفتم نیست و اگر میخواهید بشه ...
مطالب خودتون رو احتمالاً کپی و پیست میکنید !
که باید یا تایپ کنید یا ابتدا به نت پد وارد کنید و سپس وارد جوملا کنید
تا خواص متن ازبین بره و مشکلی ایجاد نکنه
شاد و سلامت در پناه ایزد
دوست عزیز
اندازه عکسها یکی هست مطلبو آوردم توی ورد عرض مطالبو کم کردم درست شد بازم ازتون تشکر میکنم به خاطر صبر و جوابگویی خوبتون
یه سوال دیگه داشتم من چطور میتونم یه ماژول خبری را به صفحات داخلی اختصاص بدم به صورتی که مطالب صفحات داخلی نمایش داده نشه من برای صفحه اصلی مشکلی ندارم چون از انتشار مطالب در صفحه اصلی میشه جلوگیری کرد ولی صفحات داخلی نمیشه
سوال جدید خودتون رو در تاپیک جدا مطرح کنید !
وارد ماژول مورد نظر بشد در پائین صفحه میتونید منو های مورد نظر خودتون که در اون نمایش داده بشه رو انتخاب کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد