چرا بعضي جاها به جاي كاراكترهاي فارسي علامت ؟؟؟؟؟ ميند
سلام
من بعد از اينكه گالري داتسو رو نسب كردم لينكهاي قسمت مديريت اون بصورت علامت سئوال ميان . مي خواستم بدونم كه چرا اينجوري ميشه ؟ البته من تو هاست هم نصب كردم ولي اونجا مشكلي نبود فقط رو پي سي م اين مشكل رو دارم . اگه كسي ميدونه لطفا بگه . مرسي ....
پاسخ : چرا بعضي جاها به جاي كاراكترهاي فارسي علامت ؟؟؟؟
عجیبه!
آیا از مامبو نسخه 4.6.1 انتشار مامبولرن استفاده می کنید؟ +
آیا از داستوگالری نسخه منتشر شده برای 4.6.1 مامبولرن استفاده می کنید؟ +
آیا فایل XML داستوگالری را ویرایش کردید؟ -
از چه برنامه ای برای لوکال هاست استفاده کرده اید؟
اون هایی که + هستند یعنی باید همین طور باشه.
اگر - بود یعنی باید جواب شما منفی باشه.
برنامه های لوکال هاست شما هم بهتره wamp5 یا xamp باشه.
موفق و پیروز باشید
یا علی
جواب دو سئوال اول بله هست یعنی هر دو رو از این سایت دانلود کردم .جواب سئوال سوم هم منفی . جواب سئوال چهارم هم APACHE2 از winlamp استفاده می کنم
[quote author=سیادتی link=topic=3962.msg24328#msg24328 date=1168120748]
برنامه های لوکال هاست شما هم بهتره wamp5 یا xamp باشه.
[/quote]
شما از این 2 برنامه و یا برنامه AppServ استفاده کنید.
شما فایل مربوط به زبان یا یه فایل دیگه رو با یه ویرایشگر متن , باز یا ویرایش نکردید؟
گاهی وقتها ابن اشکالات به خاطر استفاده از ویرایشگرهای غیر یونیکد برای ویرایش فایل پیش میاد.
نه من اصلا فايلهاشو باز نكردم . البته من رو هاست نصب كردم ، اونجا هيچ مشكلي نداره فقط اين مشكل تو پي سي خودمه ، در ضمن نوشته هاي داخل صفحات تنضيمات درسته فقط لينكهايي مربوط به گالري كه توي قسمت مديريت است به صورت علامت تعجب مياد كه فكر كنم مربوط به تنضيمات php.ini يا httpd.conf باشه . از دوستان خواهش مي كنم اگه كسي اين مشكل رو نداره يه كپي از اين فايل ها رو به ايميل من بفرسته ، مرسي my email : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این امکان هست که برنامه مورد استفاده شما با تغییراتی در لایب های php باعث درست کار نکردن unicode در xml شده باشه
به همین خاطر بهتره از برنامه wamp5 یا AppServ استفاده کنید تا به مشکلی بر نخورید
موفق و پیروز باشید
یا علی
من هم بر روس سايت همخونه وقتي جستجو انجام ميدهم در قسمت توضيحات و لينكهاي برخي مطالب كاراكتر � ظاهر ميشه كه جلوهي جالبي نداره.
اين مشكل را چگونه ميشود حل كرد بنظر شما؟
ممنون
آقای ساداتیان مشکل این دوستمون با گالری چه ربطه به مشکل شما با جستجو داره؟!؟؟!
شما نزدیک 200 پست تو انجمن دارید ولی هنوز قوانین رو رعایت نمیکنید
مرسی از توجهتون