سلام..ببخشید یه اشتباهی شد، من نوشتم جی کامنت،...از udja comment استفاده می کنم ....
1-در تنظیمات این کامپوننت تایید مدیر وجود ندارد .....چطور بدون تایید مدیر، نظرات نمایش داده شود....
2- من هم از ie هم فایرفاکس استفاده کردم برای من نظرات که فارسی نوشته می شوند به صورت علامت سوال نمایش داده میشه حروف فارسی...چکار کنم حل بشه ؟؟؟؟ اینطوری نشون میده!!!
- ???
ارسال شده توسط 2012-01-08 15:09:02
???? ?? ???? ???
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] - [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ????
ارسال شده توسط 2012-01-08 14:20:56
??????? ?? ???? ????? ??? ?? ?? ????
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
3- برای مشکل راست چین بودن که گفتید تغییرات ایجاد کنم... چطوری میتونم به این کدها دسترسی داشته باشم و تغییرات ایجاد کنم ؟؟؟(منظورم توی قسمت مدیریت سایت از کجا باید به این کدها دسترسی داشته باشم ؟؟؟)
4- وقتی یه نظری ارسال میشه، دیگه این ماژول نمایش داده نمیشه تا بتونه دوباره نظر ارسال کنه، مگر اینکه دوباره بیاد تو سایت یه کاری مثل دوباره وارد شدن!!!!اینو چکار کنم؟؟
در نسخه انگلیسی این کامپوننت بدون تایید مدیر متون نمایش داده میشوند...مشکلش فقط اینه که انگلیسی هست متن لیبلها و چپ چین هستند...
متشکر