درود سایت من بالا نمیاد و با این ارور مواجه میشوم Infinite loop detected in JError اگر مشکل از فایل configoration.phpاست لطفا راهنمایی کنید که چطور آدرس دیتا بیس را در این فایل وارد کنم با سپاس
نمایش نسخه قابل چاپ
درود سایت من بالا نمیاد و با این ارور مواجه میشوم Infinite loop detected in JError اگر مشکل از فایل configoration.phpاست لطفا راهنمایی کنید که چطور آدرس دیتا بیس را در این فایل وارد کنم با سپاس
با سلام
این پیام خطا معمولا با اشکال در ارتباط با دیتابیس رخ می دهد. در فایل configoration.php عبارات زیر را جستجو و در صورت نیاز اصلاح کنید.
var $dbtype = 'mysql';
var $host = 'localhost';
var $user = ' ';
var $password = ' ';
var $db = ' ';
var $dbprefix = 'jostri_';
یا علی
تشکر از شما دوست عزیز میشه لطف کنید و راهنمایی کنید در قسمت var $host = 'localhost'; بجای لوکال هاست آدرس دیتا بیس در سرور رو بدم؟ یعنی دیتا بیسی که من در MySQL Databases سرور ساختم و دیتا بیس لوکال رو در اون ایمپورت کردم آدرسش چی هست و در کجاست با سپاس از شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط jalal_iranian [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز معمولا در هاست هم از عبارت localhost استفاده میشه مگر در بعضی هاست ها (بطور معمول هاست های رایگان) که آدرس بخصوصی برای دیتابیس هست که در اطلاعات هاست قابل مشاهده است.