سلام و خسته نباشید ...
من دنبال یه کامپوننتی یا ماژولی یا یه همچین چیزی برای پرداخت پول به صورت اینترنتی هستم اگه میشه یه کم کمکم کنید و یه لینکی بزارید ممنون میشم .
من در حال راه اندازی سایت کلاس زبان هستم ...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام و خسته نباشید ...
من دنبال یه کامپوننتی یا ماژولی یا یه همچین چیزی برای پرداخت پول به صورت اینترنتی هستم اگه میشه یه کم کمکم کنید و یه لینکی بزارید ممنون میشم .
من در حال راه اندازی سایت کلاس زبان هستم ...
بانک پاسار گاد رو پیشنهاد می کنم که واقعا عالیه و در صفحه اول سایتش هم ماژول پرداخت رو برا ی دانلود قرار داده البته منظورم پرداخت امن پاسارگاد هست (پی پاد) [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با زرين پال هم ميتونيد كار كنيد
zarinpal
مازول هاي جوملاش تو خود سايت اش معرفي شده
میخواستم تمام بانک هارو پشتیبانی کند و متقاضیان برای ثبت نام کلاس ها به صورت اینترنتی کار خودشونو انجام بدن .
پس همون زرین پال بهترین گزینه است
فقط یه مشکل داره و اونم اینکه کارمزد کسر میکنه
یعنی هیچ ماژولی وجو نداره که کارمزد کم نکنه و همه رو هم پشتیبانی کنه ؟؟؟؟:sad:
چرا شما در صورت داشتن pincode برای پرداخت اینترنتی از بانک های عضو شتاب میتونید
1. در هاست خود یک sub domain برای پرداخت اینترنتی ایجادکنید
2. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو دانلود کنید و در ساب دامین مربوطه قرار دهید
3. از هرقسمتی که تمایل دارید لینک بدید به همون پرداخت اینترنتی تون که در sub domain تون قرار دادید
پين كد رو چه جوري مي تونم تهيه كنم؟؟؟؟
سلام
دوست عزيز لطفاً فارسي تايپ كنيد
براي دريافت پينكد مي تونيداين تاپيك رو بخونيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
از هر بانکی که درگاه بگیرین کاربراتون میتونن با کارت هر بانکی پرداخت کنن (البته به شرط اینکه رمز دومشون رو داشته باشن)