سلام
به نظر شما برای ایجاد یک سایت چند زبانه برای هر کدام یک جوملا نصب کنم بهتر است یا از افزونه استفاده کنم؟
اگر افزونه به نظرتان بهتر می آید کدام افزونه را پیشنهاد میکنید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
به نظر شما برای ایجاد یک سایت چند زبانه برای هر کدام یک جوملا نصب کنم بهتر است یا از افزونه استفاده کنم؟
اگر افزونه به نظرتان بهتر می آید کدام افزونه را پیشنهاد میکنید؟
با سلام
پیشنهاد میکنم اگر میتونید از جوملا 1.7 استفاده کنید.
یا علی
سلام
چرا این رو میگید؟!
الان سایت فارسی با 1.5 بالاست و باید دو زبان عربی و انگلیسی رو اضافه کنم
برای جوملا 1.5 باید از افزونه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]استفاده کنید
به این دلیل گفتم از 1.7 ستفاده کنید چونکه با جوملا 1.7 بدون نیاز به هیچ افزونه ای و به راحتی میشه سایت چند زبانه ساخت و یکی از قابلیت های 1.7 نسبت به 1.5 همین موضوع است.
سلام. سعی کنید سایت ها رو با استفاده از افزونه ترجمه نکنید. همون چند تا جوملا بهتره
سلام
خوب شد ! حالا 3 تا نظر متفاوت داریم ! و این دقیقا همون چیزی هست که از اول تو ذهن خودم بود و باعث شد پست بزنم .
من قبلا یکبار (با مامبو) و افزونه ترجمه کردم که مشکلاتی داشتم - که البته ممکنه مشکلات از کم تجربگی من بوده - اما در اون مقطع رفتم سراغ ایجاد ترجمه با نصب مامبو جدید اما این کار هم مشکلاتی دارد که مهمترینش دوباره کاری و مراقبت از این موضوع هست که آپدیت زبان دیگر فراموش نشود!
استفاده از 1.7 یا ورژن بالاتر هم فکر نمیکنم تاثیر خاصی داشته باشد و احتمالا!! باید مثل استفاده از افزونه باشد چون فکر میکنم این افزونه در 1.7 از ابتدا قرار گرفته! یعنی از این نظر 1.7 مثل 1.5 همراه با افزونه هست
حالا با این توضیحات آیا میشود به جمع بندی خاصی رسید ؟
آیا شما تجربه ای داشته اید که کمک کند به نتیجه برسیم کدام روش بهتر است؟
با سلام
تجربه شخصی من این میباشد
ایجاد چند سایت مختلف در زیر مجموعه ها بهتر و راحت تر از استفاده از افزونه ها می باشد.
یا حق.