خطای شما مجاز به دیدن این منبع نیستید در IE6
سلام خدمت تیم زحمت کش مامبولرن
مشکلی که برای سایت ما پیش اومده این است که با هر سطح دسترسی کاربری که وارد بخش کاربری میشویم بریا ارسال مطلب مشکل داشته و پس از ذخیره مطلب پیام
"شما مجاز به دیدن این منبع نیستید،"را مشاهده کرده و مطلب نیز منتشر نمیشود
سایت ما:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
:D
پاسخ : خطای شما مجاز به دیدن این منبع نیستید در IE6
شما یه یوزر و پسورد برای تست اینجا بزارید!
تنظیمات ارسال رو درست انجام دادی؟
این مشکل رو فقط با IE6 داری؟ یعنی فایر فاکس و ... درستن؟
این هم یوزر و پسورد در سطح publisher
user=esfahan
pas=2007
با فایر فاکس هنوز امتحان نکردم ولی بیشتر اعضا در سطوح مختلف از جمله publisher مشکل دارند
[quote author=electronicavr link=topic=3989.msg24495#msg24495 date=1168273500]
با فایر فاکس هنوز امتحان نکردم ولی بیشتر اعضا در سطوح مختلف از جمله publisher مشکل دارند
[/quote]
تست کردم موردی نداره!
حتما بعضی ها مشکل دارند مشکل از مرورگر یا سیستم خودشونه!
درسته خود من هم در گنودانلود به همین مشکل بر خوردم ولی توجه داشته باشید هیچ سوالی بی جواب نیست.
اول در ساخت منو به یاد داشته باشید که لینکی که قرار می دهید با شماره ID منو یکی باشد. مثلا
index.php?option=com_content&task=new&sect ionid=6&Itemid=65
خوب اگر توجه کنید ای دی منوی ساخته شده من 65 می باشد. برای همین در قسمت لینک Itemid را مساوی 65 کرده ام.
اگر در هنگام ذخیره باز هم با همان پیغام خطا مواجه شدید فایل زیر را جایگزین فایل ، قبلی کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق و پیروز باشید
یا علی
خطای شما مجاز به دیدن این منبع نیستید
یه مشکل عجیب و غریب برای من پیش اومده برای من این ارور رو تو قسمت مدیریت می ده دارم با فرم ساز کار می کنم قسمت پیش نمایش رو نشون نمیده و می گه شما مجار نیستید چی کار کنم؟
سلام
[quote author=azizkhani link=topic=3989.msg26676#msg26676 date=1169820502]
یه مشکل عجیب و غریب برای من پیش اومده برای من این ارور رو تو قسمت مدیریت می ده دارم با فرم ساز کار می کنم قسمت پیش نمایش رو نشون نمیده و می گه شما مجار نیستید چی کار کنم؟
[/quote]
سلام
لطفا سوالتونو درر یه تاپیک جدا مطرح کنید.