سلام یکی به سادگی بگه چی کار کنم بین مطالبش خط بندازم کدوم فایل برم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]شکر:tired:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام یکی به سادگی بگه چی کار کنم بین مطالبش خط بندازم کدوم فایل برم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]شکر:tired:
سلام
بيشتر توضيح بديد.
يعني چي كه بين مطالب خط بندازيد
در صورتي كه سؤال شما بد مطرح بشه و كسي متوجه نشه مسلماً كسي پاسخ نميده
بدون ايهام بگيد كه چه چيزي منظورتونه و اگر سايت خاصي مد نظرتون هست يا اينكه از اون چيزي كه تو ذهنتون هست تصويري تهيه كنيد دوستان بهتر و دقيقتر ميتونن كمكتون كنند
موفق باشيد
چشم،
همون طور که میبینید تو در صفحه ی اصلی مطالب هستند که هر مطلب عنوان و مقداری متنش مشاهده میشه و بعدش دیدگاه شما و بعد از اون مطلب دیگه
من می خوام بین این مطالب یه خط بزارم با هم قاطی نشن و مشخص بشه مطلب بعد از کجا شروع میشه
اينكار نياز به دانش برنامه نويسي داره
قالب شما با آرتيستر ساخته شده و شما مي تونستيد همون اول توي آرتيستر اين خط رو بذاريد
اما الان كه طراحي كرديد بايد نحوه ي نمايش مطالب رو تغيير بديدو براي اين كار به پوشه ي قالبتون بريد و اين مسير رو دنبال كنيد:
html\com_content\frontpage\default_item.php
اين فايل نحوه ي چينش مطالب شما رو توي صفحه ي اصلي نشون ميده.
بقيه ي موارد بستگي به قالب شما داره كه از چه چينشي استفاده كرده و چه جوري طراحيش كرديد.
از اين جا به بعدش با شماست
موفق باشيد
کار سخت شد ! این رو یکی دیگه طراحی کرده:sad:
اين مورد رو بايد قبل از اينكه مراحل طراحيش كامل بشه به طراح مي گفتيد. البته الانش هم مي تونيد اين كار رو بكنيد و با طراح در ميون بذاريد. اما كار به اين ساگي ها نيست!
موفق باشيد