-
نام مستعار و کلمات کلیدی
با سلام و احترام
همراهان عزیز من خیلی مشکلاتم رو تو این انجمن حل کردم که از دوستان بسیار ممنونم لطفا یکی از اساتید راهنمائی کنن من درست انجام میدم وگرنه راه درست چیه؟
من در مورد نام مستعار ، همون عنوان مطلبم را هم در قسمت نام مستعار وهم در قسمت توضیحات و هم کلیدواژه ها کپی میکنم بعد یکسری کلیدواژه در word مربوط به هر بخش آماده کردم که شامل مثلا بیست کلید واژه در مورد روانشناسی هست ودر کلیه مطالب روانشناسی همین کلیدواژه ها را به همراه عنوان مطلب مورد نظر در قسمت کلیدواژه ها کپی میکنم . حالا به نظر شما روش من درسته یا نه؟
لطفا اگر افزونه ای پیشنهاد دارید بفرمائید
در مورد پیج رنک گوگل زمان راه اندازی سایت مهمه من که 3 ماهه راه انداختم سایتو و حدودروزانه 800بازدید کننده دارم فکر میکنید چه زمانی پیج رنک بگیرم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سپاس علیرضافروغی
-
سلام
روش کار شما درسته
اما بهتره که کلیدواژه های هر مطلب در اون مطلب یافت بشن و مربوط به همون مطلب باشن
اینجوری ممکنه برای گوگل صفحات تکراری به نظر برسن و نمره منفی بگیرین
علاوه براین وقتی شما برای هر مطلب کلیدواژه جدید تعریف میکنید خودبخود در سرچ گوگل هم بیشتر مورد جستجو قرار میگیرین
چون کلیدواژهای بیشتریبه خورد گوگل دادید
گوگل در فواصل مختلف به سایتها پیچ رنک میده یا افزایش میده که باید تو خبرها پیگیر باشین که کی این اتفاق میافته یا اینکه مازول پیچ رانک در سایت نصب کنید
موفق باشید