به نام خدا
با سلام و وقت بخير
دوستان خدا قوت موفق باشيد و سربلند .
من مي خوام برا سايتم كتابخانه درست كنم كه بشود متن كتا ب و فهرست آن را بياورم .
از كجا گير بيارم .
موفق باشيد
نمایش نسخه قابل چاپ
به نام خدا
با سلام و وقت بخير
دوستان خدا قوت موفق باشيد و سربلند .
من مي خوام برا سايتم كتابخانه درست كنم كه بشود متن كتا ب و فهرست آن را بياورم .
از كجا گير بيارم .
موفق باشيد
سلام
ممنونیم از شما
قبلا توی انجمن بود یه چیزهایی
اما توی مامبو اکستنشن و مامبواکسچینج برای library سرچ کن حتما گیر میاری
توی mamboxchange بگردید زودتر به نتیجه میرسید:
اینها هستن:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته هیچکدوم رو تست نکردم
آقا محمد خسته نباشيد
با عرض معذرت از زحماتي كه مي دهم .
من ان رو com_booklibrary دانلود كردم ولي فقط شناسنامه كتاب هست قابليت درست كردن فهرست كتاب و قرار دادن متن براي فهرست رو نداره به نظر شما گير مياد .
آن كامپوننت رو از اين آدرس گرفتم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خيلي ممنون
اونهایی رو هم که جناب رادمهر گفتند رو تست کردید؟
من خودم هم تجربه این کار رو نداشتم متاسفانه
به نام خدا
دست دوستان درد نكنه خيلي ممنون .
اينها خيلي خوب اند ولي خود متن كتاب را بايد htm ساخته باشيم تا به عنوان فايل ضميمه قرار دهد .
من نمي خوام متن كتاب ،فايل ضميمه باشه . مي خوام براي كتاب فهرست بسازه و براي هر عنوان متن خود آن عنوان گذاشته بشه .
*** سئوال ديگه براي مقالات هم چيز خوبي سراغ داريد .
الان يكي از مشكلات من تو مقالات اينه كه اگه بخوام يك متن را در چند موضوع بياورم بايد در تمام آن موضوع ها آن متن را كپي كنم آنوقت توي تازه ها چند بار تكرار مي شود .
اگر قابليتي بود كه يك متن را براي چند مجموعه انتخاب مي كردم خيلي خوب بود .
ي چيز ديگه هم اينكه وقتي يك متن را صفحه اول قرار مي دهيم آن خلاصه در ادامه مطلب تكرار مي شود و ما مي خواهيم نشود .
و ديگر اينكه چيكار كنم تا وقتي يك متن طولاني دارم بخواهم چند صفحه اي اش بكنم يعني بصورت ادامه مطلب باشه .
با عرض معذرت
پيشا پيش بسيار معذرت مي خوام و تشكر مي كنم
يا علي
باور کنید من هیچی نفهمیدم!!!!!نقل قول:
6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .
لطفا به روش بالا عمل کنید!