سلام دوستان
من می خوام از پلاگین Sige استفاده کنم ،پلاگین رو فعال کردم اگه ممکنه بگین تگ{gallery}آدرس پوشه فایل*ها{/gallery} کجاست.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
من می خوام از پلاگین Sige استفاده کنم ،پلاگین رو فعال کردم اگه ممکنه بگین تگ{gallery}آدرس پوشه فایل*ها{/gallery} کجاست.
با سلام
من متوجه منظور شما نشدم ولی یک توضیح کوچک خدمتتون عرض میکنم، امیدوارم مشکلتون حل بشه.
شما باید تگ {gallery}folder,parameter1=1,parameter2=1...{/gallery} را داخل متن مورد نظر قرار دهید. به جای folder آدرش پوشه را درج کنید (پوشه های شما باید داخل این آدرس باشد images/stories) و قسمت های بعدی پارامترهایی هستند که شما در صورت لزوم درج میکنید. به آدرس زیر نگاهی بیاندازید و با پارامترهای پلاگین آشنا شوید.
به عنوان مثال اگر پوشه ای با نام flower دارید که در مسیر images/stories ایجاد شده است، به جای آدرس پوشه باید عبارت flower درج شود.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ضمنا برای استفاده آسانتر از پلاگین، پلاگین دیگری را میتوانید نصب کنید که کلیدی را برای استفاده از SIGE به صفحه درج مطلب اضافه میکند.
برای دریافت این پلاگین به همان لینک بالا مراجعه کنید و به تب Editor Button بروید.
یا علی
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مطالعه کنید :)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست