با درود
سایتم رو آپلود کردم ولی هیچ چیزی تو آدرسم نشون داده نمیشه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و صفحه خالیه
انجمن رو گشتم. آموزش انتقال از لوکال به هاست رو هم خوندم و طبق اون این کار رو انجام دادم. ولی هنوز بعضی چیزا رو خوب متوجه نشدم: ( شاید دلیل هم که سایتم نشون داده نمیشه این باشه )
1. چرا باید دیتابیسی که وجود داره و ساخته شده رو اول اکسپورت کرد و بعد دوباره ایمپورتش کرد؟ ( طبق آموزش این کار رو انجام دادم ). حالا این ایمپورت کردن باید تو هاست انجام بگیره یا لوکال؟
2. تو تنظیمات configuration چند چیز مبهم واسم وجود داره.: این که من سایتم رو توی لوکال ساختم الان به هاست انتقالش دادم باید در قسمت یوزر و پسورد لوکال بنویسم یا اینکه یوزر و پسورد اف تی پی رو ؟
var $host = 'localhost'; var $user = ' '; var $password = ' '; var $db = ' '3. مسیر نصب جوملا را مشخص کنید: یعنی چی؟ مسیری نصبی که روی لوکال بوده دیگه؟ اگه آره چرا تو آموزش در wamp server به صورت C:\wamp\www\joomla\logs می*باشد. ولی در برنامه نویسی به صورت شکل پایین میباشد: ( به اسلش ها / \ دقت کنید؟
لطفا راهنمایی کنید تا بتونم سایتم رو به درستی نمایش بدم. آموزشی که تو سایت هست مبهمه. البته این نظر من نیست تو بیشتر پست هایی که از دیگر دوستان دیدم این مساله حداقل واسه ما تازه کارا که واسه اولین باره داریم با جوملا طراحی میکنیم وجود داره.
var $log_path = 'home/username/logs'; var $tmp_path = 'home/username/tmp';