سلام دوستان
موقعی که می خوام یه کامپوننت نصب کنم بعد اینکه آپلود تمام شد این اخطار رو میده :اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل
پرمیشن پوشه ها رو هم 777 زدم بازم نشد
اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
موقعی که می خوام یه کامپوننت نصب کنم بعد اینکه آپلود تمام شد این اخطار رو میده :اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل
پرمیشن پوشه ها رو هم 777 زدم بازم نشد
اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم
اگر ftp را فعال کرده اید غیر فعال کنید .
از سازگار بودن کامپوننت با نسخه جوملا تون اطمینان حاصل کنید.
ftp غیر فعالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اونی که می خوام نصب کنم رو لوکال راحت نصب میشه ،کلاً اگه بخوام افزونه نصب کنم اون اخطار رو میده ،
موندم چکار کنم
شما تمام افزونه هاتونو از لوکال نصب کنیدو تنظیمات شو انجام بدید بعد سایت تون و دیتابیس اش رو آپلود کنید.
میشه راهنماییم کنید !!!!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم
از طریق ftp کل source سایت تون را در هاست آپلود کنید .
و دیتا بیس تون هم از لوکال export بگیرید و در هاست import بگیرید.
بعد فایل configuration.php را ویرایش کنید . به این صورت میتونید در لوکال تنظیماتتون رو انجام بدید و به همون شکل در سرور آپلود و استفاده کنید.
ممنون !!!نقل قول:
ولی راهه دیگه ای نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دروود
شما لایه اف تی پی رو به درستی ست نکردید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
ممنون دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این هم نشد بهتره همون راهی رو که دوستمون shmata گفت برم .
ممنون
سلام
شما فضای هاستتون پر شده و به همین دلیل هست این پیغام را به شما میده میتونید فضای هاستتون را خالی یا فضای هاست را ارتقاء دهید.
یا حق