سلام.بعد از نصب جوملا در لوکال هاست xxamp این خطا مکرر در بالای صفحه نمایش داده میشه.مشکل از کجاست؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.بعد از نصب جوملا در لوکال هاست xxamp این خطا مکرر در بالای صفحه نمایش داده میشه.مشکل از کجاست؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وارد تنظیمات php.ini تو شوید و عبارت زیر را جایگزین مقدار پیش فرض error_reporting در خط 515
بعد xampp را ریست کنید.نقل قول:
error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_DEPRECATED
ممنون از پاسخدهی سریعتون!راستش حقیر نفهمیدم که php.ini کجاست؟اگه منظورتون همون فایله که تو پوشه php هست.من رفتم و عبارت بالا رو به جای صفر paste کردم ولی تغییری نکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پوشه xampp تون عبارت php.ini را search کنید یک فایل متنی برای شما پیدا میکند
آن فایل را با Notepad باز کنید و سایر موارد پست قبلی ...
بعد فایل را save کنید و از xampp را restart کنید .
دوست عزیز.من موفق نشدم!من فایل php.ini رو آپلود میکنم شما خودتون replace کنین و بذارید.شرمنده.
فایل ضمیمه را دانلود و از حالت زیپ خارج کنید و سپس جایگیزین فایل php.ini خودتان کنید.
از زحمتی که کشیدی ممنونم ولی مشکل برطرف نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آخرین نسخه جوملا رو از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کنید و مجددا تلاش کنید .
این روش تست شده ست .
حل شد!موفق باشی