سلام من ورژن 1.5 رو تو هاستم آپ کردم زمان نصب در قسمت Data Base وقتی مشخصات رو میزنم خطا میگیره
Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
چه کار کنم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من ورژن 1.5 رو تو هاستم آپ کردم زمان نصب در قسمت Data Base وقتی مشخصات رو میزنم خطا میگیره
Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
چه کار کنم ؟
سلام
شما جوملا رو از لوكال انتقال داديد يا اينكه مستقيم روي سرور نصب كرديد؟
موفق باشيد
مستقیم دارم نصب میکنم
خوب مشکل اینه که اطلاعات دیتابیس رو اشتباه وارد می کنید و نمی تونه با دیتابیس ارتباط بر قرار کنه!
بر روی لوکال هاست (سیستم شخصیت) یا هاست داری نصب می کنی ؟
اطلاعات رو چی وارد می کنی (اگه رو لوکال هستی این اطلاعات رو بده نه اطلاعات هاستت )
آموزش نصب بر روی هاست و لوکال هاست در انجمن هست !
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
- آموزش تصویری نصب جوملا بر روی هاست و لوکال هاست
دوست من , دارم روی هاست نصب میکنم منم اول همین فکر رو میکردم اما دوباره یه بانک ساختم اما بازم همون آش و کاسه . توی قسمت هاست هم دارم localhost مینویسم .
توی هاستم باید بنویسی localhost درسته! فقط ببین اطلاعات نام دیتابیس - نام کاربری - رمز عبور رو درست وارد می کنی؟!
دیتابیس رو که میسازی - طبق آموزش ساختن دیتابیس در هاست (توی اون لینکی که بهت دادم ) می سازی؟
mishe to yahoo sohbat konim
yahoo id : white_loolo
لطفا فارسی تایپ کنید
میشه:d اددتون کردم!