-
کامپیوننت و افزونه مشابه
سلام دوستان یه نگاه به این سایت کنید[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بعدش رو(( مراسم هفتگی ۱۳۹۰/۱۰/۱۷-روضه امام حسین (ع))) کلیک کنید این چجوری این کارو کرده؟ از کامپیونت یا افزونه یا ماژولی استفاده کرده اسمش چیه؟؟؟؟ اگه امکانش هست برام بذارید
-
دوست عزیز
می تونی از این افزونه ها استفاده کنی!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دمو رو توی این لینک ببین متوجه میشی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
اینا روچطوری هستن چجوری فارسیش کنم؟چطوری دانلودش کنم؟؟؟؟؟چطوری چپ به راستش کنم؟
-
کسی نیست کمکم کنه بابا نیاز دارم فوریه
-
حتما نباید فارسی سازیش کنی
اگه بتونی بعد از نصب باهاش کار کنی مشکلی نداره - نمی خواد فارسی سازیش کنی!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این رو دانلود کن و نصب کن
اگه مشکلی داشتی بگو تا کمکت کنم
برای دانلود باید در سایتش عضو بشی
-
اقا من عضو شدم نتونستم دانلود کنم بابا کمکم کنید تورو خدا عجله دارم
-
سلام
دوست عزيز چرا اينقدر قسم و آيه مي ديد؟ شما چه خواهش بكنيد و چه التماس دوستان به يك ديد تاپيك رو نگاه مي كنند.
براي عضويت بايد توي سايت عضو بشين و از طريق لينك زي ماژول رو دريافت كنيد:
(تب سوم)
-
دوست عزیز سلام
در ادامه صحبت های دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای مطرح کردن سوال از عنوان مناسب استفاده نمایید.
لطفا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را یکبار بطور دقیق مطالعه فرمایید
در صورت تکرار تاپیک شما قفل و سپس پاک خواهد شد.
یا حق.