سلام خسته نباشید
چطور می تونم منم سایتم رو تو گوگل مثل این سایت در بیارم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اسم سایت بعد زیر شاخه هاش میان
ماله من زیر شاخه نشون نمی ده!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خسته نباشید
چطور می تونم منم سایتم رو تو گوگل مثل این سایت در بیارم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اسم سایت بعد زیر شاخه هاش میان
ماله من زیر شاخه نشون نمی ده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Eskafild [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ذوست عزیز این سوال ارتباطی با انجمن جوملا نداره
اما ببه منظور راهنمایی میتونید در مورد google webmaster tools کمی جستجو کنید
مقالات بسیار زیادی در نت وجود داره
منظورم این بود با ماژولی چیزی باید این مدلی ساخت یا نه! ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Eskafild [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیر عزیزم
این موردی که فرمودید ارتباط بسیار زیادی با سئو سایت شما و بازدید و موارد بسیار زیادی داره
اگر در موردی که عرض کردم کمی جستجو کنید به نتایج خوبی خواهید رسید
مقاله ای در همین مورد در سایت gooyait.com منتشر کردم که میتونید بخونید و بسیار کمکتون میکنه.
دقت کنید که این حالت نمایش زمان زیادی میخواد.
سلام
جواب کوتاه شما: این کار رو خود گوگل به صلاحدید خودش درباره یک سایت انجام میده.
یا علی
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط علیرضا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
گوگل بر اساس بازدید و رنک شما اینکارو انجام میده و اینطور نیست که برای یک سایت صلاح بدونه فرمتش به اینصورت باشه و برای یک سایت مشابه دیگه خیر !
به صورت عادی اگر بازدید و رتبه شما بالا بره اتوماتیک این اتفاق می افته اما راههای هم هست که با صرف هزینه میتونه طی یک تا دو ماه فرمت نمایش جستجو گوگل را در مورد وبسایت شما تغییر بده
یا علی
سلام
در ادامه پاسخ آقای فیروزمندان باید عرض کنم، در وبمستر گوگل اگر سایتتون رو رجیستر کرده باشید و سایتتون به این حد رسیده باشه، گوگل بخشی برای این مورد در نظر گرفته.
یا علی
پ.ن.
منظورم از صلاحدید گوگل، خلاف اندیشه کاربر محترم درباره نیاز به ماژول هست و که تعیین این امر توسط گوگل هست؛ که پاسخ کاملتر رو آقای فیروزمندان نوشتند.