سلام دوستان
من یه ماژول آفزونه رو به فارسی ترجمه و حالا میخوام در سایت جوملا قرار بدم که دیگر دوستان هم از آن استفاده کنند
میشه توضیح بدید چطور میشه در سیات جوملا فارسی قرار داد؟؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
من یه ماژول آفزونه رو به فارسی ترجمه و حالا میخوام در سایت جوملا قرار بدم که دیگر دوستان هم از آن استفاده کنند
میشه توضیح بدید چطور میشه در سیات جوملا فارسی قرار داد؟؟؟؟؟؟؟
سلام
می تونید در این بخش قرار بدید (چه افزونه ای رو فارسی سازی کردید)
توی انجمن بخش فعالیت های کاربران - افزونه های جوملا - پلاگین به آدرس زیر
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
- ماژول های جوملا فارسی
موفق و پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
افزونه ی login plus v1.71
میشه قرار داد یا تکراری هستش؟؟؟؟؟؟؟؟
اشکالی نداره
شما قرار بدید
شاید افزونه ای که شما ترجمه کردید بهتر باشه تا ترجمه های موجود
موفق باشید
مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میشه خود فایل رو تو سایت آپلود کرد یا باید حتما روی یه سایت باشه؟؟؟
دروود
روی سرور سایت جوملا فارسی سما نمیتونید چیزی اپلود کنید
لینک از هاست خودتون یا سرور های اشتراکی قرار بدید
شاد و سلامت در پناه ایزد
می تونید برای مدیران فایل رو ارسال کنید تا خودشون و با نام خود شما قرار بدن - امکان آپلود فایل برای کاربران مقدور نمی باشد
موفق باشید
چطور میشه برای مدیرها ارسال کرد ؟نقل قول:
چون من فعلا دارم روی سایتم کار میکنم و هنوز سایتم رو روی هاست قرار ندادم
از جناب آقای فیروزمندان بخواید نام کاربریشون در انجمن
firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
می تونید باهاش تماس بگیرید (از طریق پیام خصوصی یا کلی)
موفق باشید