سلام.ببخشید چطور می تونم با پلاگین یوگالری ، در قسمت مطلب ، گالری تصاویر داشته باشم؟ در ضمن پلاگین simple image gallery pro را هم برای کی می خواستم.هر کدوم از دوستان دارن لطفا برای دانلود قرار بدن.ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.ببخشید چطور می تونم با پلاگین یوگالری ، در قسمت مطلب ، گالری تصاویر داشته باشم؟ در ضمن پلاگین simple image gallery pro را هم برای کی می خواستم.هر کدوم از دوستان دارن لطفا برای دانلود قرار بدن.ممنون
دروود
بهترین مورد برای این کار مورد نظر شما استفاده از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست
شاد و سلامت در پناه ایزد
دوست عزیز یعنی با این پلاگین در مطلب در قسمت ادیتور می تونم گالری ایجاد کنم یا خیر؟پس شما می فرمایید یوگالری به درد من نمی خوره در این مورد درسته؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh2012 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز برای استفاده از یو گالری این کد رو باید در متن مطلب قرار بدید
دقت کنید که بعضی از بخش هاشو باید ویرایش کنید
{yoogallery src=[/images/XXXX] width=[174] height=[174] title=[Photography] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb100_] thumb_cache_dir=[thumbs100] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[random] count=[50]}
به جای XXXXX فولدری که عکسهاتون رو قرار دادید بنویسید
باقی موارد رو هم به سلیقه خودتون ویرایش کنید
ببخشید sige منظورتون همون simple image gallery هست؟
بنده با یو گالری کار نکردم ولی این گالری رو که معرفی کردم تائید میکنم
نکته این که این افزونه توسط مهدی. عزیز فارسی شده در اختیار شما هست و میتونید استفاده کنید
این گالری به صورت پلاگین هست و شما در هر جای دلخواه میتونید استفاده کنید
ضمن این که این گالری بسیار قوی و با امکانات بسیار زیادی هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
دوست عزیز من به جای XXXXفقط آدرس پوشه رو نوشتم به این صورت /images/stories/fruit ولی فقط کد نشون داده میشه رو سایت بعد از ذخیره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط parsnest [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از شما آقا مرصاد و پارس نت عزیز. یه سوال. آیا میشه از هردو پلاگین استفاده کرد؟منظورم اینه که اگه هردوتاش فعال باشه رو سیستم ، مشکلی ایجاد نمیشه؟
بله
میتونید از هر دو هم استفاده کنید
ولی خوب هر کدوم دستوراتشون متفاوت هست و به کارگیری مخصوص به خودشون رو دارند
شاد و سلامت در پناه ایزد
ببخشید حالا چرا عکسهارو وقتی روشون کلیک می کنم لود نمیشه و رو لودینگ همینجوری می مونه؟