سلام
خواستم بدونم، اگر کسی جوملا رو از joomla.org دانلود کرده باشه و استفاده کنه، الان اگر بخواد فقط قسمت تاریخ رو شمسی کنه، چه فایلی رو در کجا باید replace یا آپلود کنه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خواستم بدونم، اگر کسی جوملا رو از joomla.org دانلود کرده باشه و استفاده کنه، الان اگر بخواد فقط قسمت تاریخ رو شمسی کنه، چه فایلی رو در کجا باید replace یا آپلود کنه ؟
سلام
شما میتوانید کل بسته جوملا فارسی را برای نسخه 1.5 بر روی هاست خود اکسترکت کنید و بسته فارسی و شمسی اضافه خواهد شد.
برای نسخه های بالاتر (1.6 و 1.7) میتونید translate و بسته آماده نصب اینکار را دانلود کنید و بر روی جوملا نصب کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
بله، در جریان انجام این کار هستم، اما من فقط میخوام این قسمت رو replace کنم، ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام
توي پوشه ي زبان en-GB مي تونيد فايل هاي تاريخ fa-IR رو كپي كنيد
فقط فايل هاي تاريخ رو كپي كنيد.
البته زبان انگليسي باتاريخ شمسي معنايي پيدانمي كنه. بهتره كه هر دو زبان رو داشته باشيد
موفق باشيد
این کار و انجام دادم، اما تاریخ شمسی نشد، همچنان میلادیه، ببینید .
این فایل ها رو آپلود کردم در فولدر زبان بخش مدیریت جوملا " fa-IR.date " و " fa-IR.ignore " و " calendar "
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من حتی، فولدر fa-IR جوملای خودمو کامل پاک کردم، هم مدیریت هم کاربری، و فایل fa-IR جوملای فارسی شده که از سایت شما دانلود کردم رو بجاش آپلود و اکستراکت کردم، اما باز شمسی نشد.
-----------------
البته اینو بگم من جوملا رو از خود joomla.org دانلود کردم و بروز میکنم، فقط میخوام تاریخ شمسی بشه ، یعنی وقتی زبان مدیریت یا کاربری رو فارسی میکنم ، میخوام تاریخ هم شمسی باشه، اما متاسفانه نیست.
پس از بررسی که کردم، صفحه مدیریت جوملا من در سورسش، این رو فراخونی نمیکنه .
<script type="text/javascript" src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]"></script>
فکر میکنم باید از فایلی این رو اضافه کنم، اگر بفرمایید کدام فایل رو باید ویرایش کنم ... شاید درست شد.
مشکل رفع شد.