مشکل لینک بخش ها در منو ها
سلام به همگی.
دو مورد رو می خواستم از دوستان کمک بگیرم. برام خیلی مهم هستند اگه لطف کنین ممنون می شم.
- می خوام برای بخش های سایت در منوی اصلی سایت (یا یک منوی دیگه) لینک بگزارم. البته به صورتی که وقتی کاربر روی اون کلیک کرد یکی از صفحاتی رو که من مشخص می کنم رو نشون بده و یا اصلا کاری نکنه (منظورم اینه که با کلیک روی اون لیست محتویاتش بصورت بلاگ و جدول و ... نشون داده نشه).
راستش می خوام برای هر کدوم از بخش های سایتم یک قالب جدا بکار برده بشه. مشکلم کلیک روی لینک بخش در منوهاست که لیست محتویاتش رو بصورت جدول و یا بلگ نشون می ده (که من نمی خوام اینجوری باشه و متن یک صفحه رو برام نشون بده) من بوسیله بخش منوها وقتی یک لینک اضافه می کنم در واقع خواست من رو برآورد می کنه (منظورم قضیه نمایش محتویاته) ولی اگه بخوام براش یک قالب اختصاصی بزارم در لیست بخشهایی که برای قالب اختصاصی میاد نشونش نمیده.
- مورد دوم هم اینه که وقتی روی یک لینک کلیک میشه آدرس اون صفحه رو بصورت زیر نشون می ده:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و تا جایی هم که من خبر داشته باشم می شه قسمت Option ها به بعد روی متود فورم ها تغییر داد که نشون داده نشه و بصورت پنهان بمونه و آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برای صفحات بمونه. هر کاری کردم موفق نشدم این کار رو بکنم. اگه می شه راهنماییم کنین که اصلا می شه همچین کاری کرد یا نه؟
دوستان منتظر راهنماییهاتون هستم .
بازم از بروبچه های مامبو لرن تشکر می کنم
دمتون گرم حق یارتون
پاسخ : مشکل لینک بخش ها در منو ها
نقل قول:
6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .
لطفا به صورت بالا عمل کنید تا جواب دقیق بگیرید
برای این پست هم فقط یک سوال رو مشخص کنید تا پاسخ بدیم
خوب محمد جان
اولا تشکر از اینکه پست من رو خوندید.
دوما چشم (حالا چرا می زنی ;D)
خوب بیا و سوال اولمون رو جواب بده با لینک بخش ها تو منوها چکار کنم که و قتی کلیک شد یک صفحه رو نشون بده نه مجموعه ها و یا همه محتویات رو؟
بازم ممنون
سلام
براي اينكه بعد از كليك روي بخش مورد نظر مطالب نشون داده بشه نه مجموعه ها بايد لينك " بلاگ - بخش مطالب" رو انتخاب كنيد ...
يا علي
سلام
من فكر كنم منظورشون اين بود كه منويي كه زير منو داره موقع كليك شدن چيزي نياره (يعني انگار نه انگار كليك شده، مثل منو هاي بخش مديريت مامبو)
جوابش رو بلد نيستم، ولي فكر كنم منظورشون اين بود :)
موفق باشيد
يا علي
سلام
اگر منظورشون موردي باشه كه شما اشاره كرديد با جستجو در انجمن به نتيجه ميرسن چون چندين بار جواب داده شده
يا علي
ممنون از همگی
خوب تا یه حدی جوابمو گرفتم. بزارین یه جور دیگه (با یک مثال )عنوانش کنم....
یک بخشی در سایت هست به نام خرید. دارای زیر مجموعه هاییست مانند اتومبیل و در این مجموعه 10 تا صفحه محتوا دارم.
حالا می خوام یک منویی به نام خرید داشته باشم که به کلیک پاسخ نده (همونی که دوست خوبم H_SH_VB اشاره کردن) و زیر منویی به نام اتومبیل داشته باشه که شامل لینک صفحه های محتوا باشه و اگر روش هم کلیک شد یکی از صفحه های محتوا (منظورم متنش و محتویاتش هست نه لینک و یا فقط عنوان) رو نشون بده.
بازم ممنون
اگر منظور شما منویی است که لینک نباشد باید از فاصله انداز استفاده کنید. ( در همان قسمتی که نوع لینک ها را انتخاب می کنید)
برای اینکه نوع نمایش مطالب با عنوان و متن باشد باید از حالت بلاگ استفاده کنید که آقای فیروزمندان اشاره کردن.
توجه داشته باشید برای این مثالی که شما زدید ، خرید را باید با فاصله انداز بسازید که top می باشد و بقیه را به صورت بلاگ در زیر خرید بسازید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
از همه دوستان ممنونم :)
در مورد سوال دومم کسی می تونه کمکم کنه؟؟
اینجا لطف می کنید جوابمو بدین یا یک تاپیک دیگه بزنم؟؟
سوال:
نقل قول:
- مورد دوم هم اینه که وقتی روی یک لینک کلیک میشه آدرس اون صفحه رو بصورت زیر نشون می ده:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و تا جایی هم که من خبر داشته باشم می شه قسمت Option ها به بعد روی متود فورم ها تغییر داد که نشون داده نشه و بصورت پنهان بمونه و آدرس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برای صفحات بمونه. هر کاری کردم موفق نشدم این کار رو بکنم. اگه می شه راهنماییم کنین که اصلا می شه همچین کاری کرد یا نه؟
سلام
دقيقا منظورتون رو متوجه نشدم .
ميشه بيشتر توضيح بديد ؟
يا علي