سلام ، من یه همچین اسلایدری میخوام ، منو سمت راست عکس اسلایدر رو عوض میکنه ، و زیر عکس هم در داخل اسلایدر توضیحات نشون میده! مرسی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ، من یه همچین اسلایدری میخوام ، منو سمت راست عکس اسلایدر رو عوض میکنه ، و زیر عکس هم در داخل اسلایدر توضیحات نشون میده! مرسی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
از این ماژول هم برای نمایش مطالب و هم تصاویر میشه استفاده کردم. من خودم از این استفاده کردم و به نظرم خوب بود.
این یکی مخصوص تصویره. انتخاب تصویرش از کنار نیست ولی اگه دموشو ببینی خوشت میاد
extensions.joomla.org/extensions/photos-a-images/images-slideshow/sliding-images/13464
اینا رو هم میتونی چک کنی
یا علی
دوست عزیز میشه بگید تنظیماتش رو کجا باید انجام بدم؟ چطوری میتونم ازش استفاده کنم؟ مرسی.
این افزونه ها معمولا ماژول هستند و شما بعد از نصب میتونید به مدیریت ماژولها بروید و ماژول نصب شده را انتخاب کنید و تنظیمات را انجام دهید.